Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Chat Noir Club

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 4 pareri
4.285715
Ratingul tau: - Media: 4.3 (7 voturi)
Categorie
Cluburi 
Preturi:
Modalitati de plata:
Doar numerar
Modifica profil
modificat pe 11 Apr '11
Data infiintarii firmei: 
1 Ian '10
Slogan
The Electro - Swing Club
Descriere

Situat in centrul istoric, pe strada Blanari, clubul Chat Noir este gazda pasiunii pentru stiluri vechi reformulate modern. Fani inraiti ai electro-swing-ului, ascultam si dam play si unor stiluri clasice (jazz, dancehall, big band, rockabilly, funk, soul, blues, ska, reggae) dar si altora moderne (triphop, nu-jazz, nu-disco, dub).

In fiecare vineri va asteaptam la Moodswing INC., o seara care imbina jazz-ul, funk-ul, reggae, ska, dancehall, dub cat si cele mai inedite mash-up-uri sau cele mai noi bucati audio de muzica electronica. Iar sambata la Groove Empire se mixeaza ritmuri groovy, de la creatii proaspete la “ce tare, de cand n-am mai auzit piesa asta”. Totul pentru dans. In plus, prin sesiunile live pe care le gazduieste, Chat Noir este locul unde se incheaga proiecte noi din zona electro-swing, nu-jazz, trip-hop sau funk&soul.

Dar Chat Noir nu inseamna numai petreceri si concerte. Inseamna si o lista de cocktailuri-concept unice in Bucuresti, lounge jazz/swing/funk in timpul saptamanii si vizualuri care evoca inceputurile alb-negre ale cinematografiei. Vernisajele de arta contemporana si lansarile de literatura sau presa alternativa completeaza lista de evenimente gazduite la Chat Noir.

Pentru informatii cu privire la organizarea de evenimente (petreceri, concerte, evenimente corporate etc) sunati la 0740 100 797 sau scrieti-ne la contact@clubchatnoir.ro

Poze adaugate pentru Chat Noir Club
Poza pentru Chat Noir Club - Mojito
29 Mar '11
Poza pentru Chat Noir Club - Chat Noir - Intrare
17 Noi '10
Poza pentru Chat Noir Club - Poza Chat Noir Club
12 Oct '11
Poza pentru Chat Noir Club - Poza Chat Noir Club
12 Oct '11
Logo-uri
Logo pentru Chat Noir Club - Logo
Vezi toate pozele
Check-in: Rege la palat  voidberg
Pareri despre Chat Noir Club
5
20 Mar '12
de mihai01
42 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Cool!

0 pct
5
18 Mar '12
de mihai01
42 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Mie mi se pare fain la Chat Noir. Muzica e super si preturile sunt ok. Pentru mine asta conteaza, sa ma distrez cu gasca.

0 pct
3
29 Mar '11
Foto pentru oanamu
de oanamu
1.474 Puncte
24 pareri scrise
Deschizator de drumuri

Am fost de vreo 3-4 ori aici, dar doar o singura data m-am simtit foarte bine deoarece era multa lume si se dansa. In celelalte dati mi-a fost foarte frig deoarece nu cred ca exista vreo sursa de caldura iar iarna...cam ingheti inauntru, mai ales daca nu este lume.
In schimb, muzica este ok (in general oldies), preturile sunt ff ok, iar atmosfera - atunci cand sunt mai multe persoane - este si ea ok :)

0 pct
5
27 Dec '10
Foto pentru chatnoir
476 Puncte
1 pareri scrise
Liderul turistilor

Va asteptam cu caldura :)

1 pct