Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Club Expirat & OtherSide

Vezi oferta acestei firme 3 pareri
4.857145
Ratingul tau: - Media: 4.9 (7 voturi)
Categorie
Cluburi 
Modifica profil
modificat pe 08 Noi '11
Descriere

Expirat inseamna pe scurt: Party Music Club. Locul ideal pentru o petrecere in adevaratul sens al cuvantului. Evenimentele si playlist-urile noastre includ melanjul perfect de muzica de club de la Electro, Alternative, Rock sau Indie pana la Hip-Hop, Reggae sau Disco pe cele 2 scene – Expirat si OtherSide – independente una de cealalta, cu bar si DJ deck propriu.
Indiferent de ce muzica sau scena alegi, la cele 2 baruri iti pregatim shot-uri fulgeratoare, cocktail-uri aromate si bere rece iar in club gasesti mereu prieteni si cel mai pozitiv vibe din oras. Totul dupa reteta clasica Expirat: muzica, atmosfera, oameni.

-

OtherSide este scena de muzica numarul 2 din Expirat. Un spatiu independent, ceva mai restrans, mai intim, cu un design fresh. O atmosfera calda. Oameni mai apropiati de DJ, de bartenders, de oameni. Sunete ceva mai alternative si mai putina aglomeratie!

Fii la curent cu cele mai fresh informatii via www.expirat.org.

Poze adaugate pentru Club Expirat & OtherSide
8 Noi '11
8 Noi '11
1 Feb '11
1 Feb '11
Logo-uri
Vezi toate pozele
Pareri despre Club Expirat & OtherSide
22 Mar '13
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Este!!!

0 pct
24 Sep '11
23 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Daca te-ai plictisit de hiturile obsedante de la radio si fitele din cluburile de lux merita sa treci pe aici.Nu prea se sta jos,se danseaza,lumea e normala,bauturile sunt destul de ieftine.Atentie insa la varsta,odata nu am putut intra cu un prieten ca nu arata a major si varsta minima e 21 ani.Despre tinuta,am intrat si in pantaloni scurti.

0 pct
23 Sep '10
3.947 Puncte
163 pareri scrise
Guru Urban

Amintirile mele cu Expiratul sunt foarte... intense. De la stat afara la coada sa intru, la verificat buletinul de catre bodyguard sa vada ca nu numai ca am peste 18 ani, dar am si ceva in plus, za horror. De la muzica misto la intalniri pur intamplatoare cu prieteni atat de buni cu care am discutat foarte intim in marea de oameni. Zic "intim" pentru ca in seara aia era atat de multa lume, incat nici nu puteam sa ne miscam pana la bar.

Anii au trecut, eu n-am mai fost de mult, dintr-o seara in care am nimerit accidental in the other side, iar eu nu sunt in publicul-tinta, apoi am iesit in expirat unde totul era cam... expirat. Aceeasi muzica, aceiasi oameni, aceleasi bauturi pe care barmanul le facea cum trebuie numai daca le comanda prietena mea blonda, cu ochi verzi si picioare lungi. Nu va inghesuiti, e "luata".

Si uite asa, mi-am amintit de vremurile de aur din expirat si planific o vizita noua pe curand, sa vad ce si cum se mai intampla pe acolo. Recunosc, imi place si ideea de Punch 400 ml - 6 ron :)

4 pct