Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Kristal Glam Club

Vezi oferta acestei firme 8 pareri
4.416665
Ratingul tau: - Media: 4.4 (12 voturi)
Categorie
Cluburi 
Modifica profil
modificat pe 20 Mar '12
Poze adaugate pentru Kristal Glam Club
8 Apr '11
8 Apr '11
8 Apr '11
8 Apr '11
Logo-uri
Vezi toate pozele
Clipuri video adaugate

Paul Kalkbrenner performing Gebrünn Gebrünn

Kristall Glam Club - Grand Reopening
Check-in: Rege la palat  kerberos
Pareri despre Kristal Glam Club
12 Apr '12
54 Puncte
5 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Desi m-a dezamagit atunci cand s-a deshis acolo in Pipera ca locatie extrem de neinspirata am inteles ca acum s-a redeschis pe bd. Regina Elisabeta. Nu am fost inca acolo dar ramane clubul meu preferat atat timp cat vin DJ renumiti iar atmosfera este usor comparabila cu, cluburile din Ibiza. Mi-ar place totusi pe viitor sa vad Kristal Club mult mai mare si cu 2-3 incaperi cu muzica diferita .... Atunci sigur ar egala cluburi ca Pacha sau Space.

0 pct
18 Apr '11
2.851 Puncte
85 pareri scrise
Deschizator de drumuri

Am fost de curand la Booka Shade in Kristal si am observat ca au modificat aranjamentul clubului. Ca si structura seamana putin cu vechiul Kristal (mesele pe laterale si mult spatiu de dans in partea centrala. A aparut si un candelabru in centru si au amplasat 2 ecrane imense. Dragut!

1 pct
13 Ian '11
de Toyutz
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Nominalizat in clasamentul DJ MAG 'Best Clubs in ther World' si catalogat ca No 1 CLUB In Eastern Europe de catre SEE ME Awards, Kristal Glam Club reprezinta reperul principal pentru scena de club din Romania.

Pe parcurs Kristal Glam Club a gazduit evenimente, brand-uri si nume sonore, ca:
RICARDO VILLALOBOS/LUCIANO/JOHN DIGWEED/SASHA/ATB/LEE BURRIDGE/RICHIE HAWTIN/DANNY HOWELS/JAMES ZABIELA/DEEP DISH/DAVID MORALES/STEVE LAWLER/PETE TONG/ZIP/ARPIAR/CASSY/SIS/etc.

In fiecare weekend clubul iti ofera ocazia sa asisti la evolutia celor mai mari artisti ai muzicii electronice, intr-o locatie grandioasa si un sound system de exceptie.

5 stelutze !!!

0 pct
19 Dec '10
de goplay
206 Puncte
5 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Super tare

0 pct
:)
4 Dec '10
260 Puncte
19 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Kristal e perfect pentru serile in care vreau sa arunc departee pantofii cu toc si-mi doresc sa dansezz fara sa se uite nimeni la mine, ca mi-a curs machiajul sau ca mi s-a lipit parul de cap(am si eu piticii mei:)) ) Distractie maxima, super atmosfera!Ultima data am fost la ATB si a fost o seara extraordinara:) 5 stelute pentru Kristal!

1 pct
3 Dec '10
40 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Moda tenesilor colorati e inca in trend si revine la Kristal Glam Club !
Urmeaza-ti tenesii colorati acolo unde te poarta sambata seara !
Socializeaza ,fii optimist si cunoaste lume noua !
Intersecteaza-ti drumul de sambata seara cu Livio Roby si Negru la Kristal daca esti clubber adevarat in cautare de distractie de calitate!
Sa ne reamintim impreuna ce inseamna Kristal Glam Club !
Clubul numar 1 in Europa de Est,reperul principal pentru scena de clubbling romaneasca,o locatie glam , un soundsystem de exceptie si artisti pe masura, o locatie ce a gazduit generatii de tineri ''open mind''care au oferit distractiei o noua dimensiune!

Sambata 11 decembrie @11pm
Line up: Livio si Roby
Negru
Warm up:Nusha & Cris Junior

Afla mai multe despre Livio si Roby
www.livio-roby.com/
www.sunrise.ro

Kristal Glam Club
Sos.Pipera 48 / Info & rezervari: 0722.795.184
www.clubkristal.ro/
Promoter :EHM
0722.432.730 / YM:luxuryafterhours@yahoo.com
http://www.ehmluxuryafterhours.webege.com/
Shoes Code :Tenesi colorati
Intrare:intre orele 11pm -12am –20 ron
Dupa ora 12am –30 ron

1 pct
2 Noi '10
de AdyP
97 Puncte
4 pareri scrise
Pierdut prin cartier

noul "hambar" kristal nu ma incanta prea mult (nu ca cel de dinainte era mai stralucit) insa imi place ca este un pic mai aerisit in special daca stai pe culoarul lateral.

3 pct
12 Oct '10
2.851 Puncte
85 pareri scrise
Deschizator de drumuri

Stilul clubului nu mai e deloc Glam nici macar in aparenta; catifeaua rosie si candelabrul (asa din plastic cum era el) imens din centrul clubului au disparut si au fost inlocuite de spoturi, pereti vopsiti in albastru si alb si de canapele de culoarea cafelei cu lapte.
Locatia este mult mai mica decat cea anterioara iar canapelele si mesele au fost distribuite bizar ocupand o mare parte din spatiul pentru dans. Un plus si o idee excelenta a fost amenajarea barurilor usurand accesul clientilor catre acestea dar si pozitionarea bailor (clientii care intra in club nu se mai ciocnesc de cozile la baie).
Nu pot spune ca tanjesc dupa vechea locatie si dupa varul si tencuiala care imi cadeau in cap in timpul tuturor evenimentelor dar nici nu sunt impresionata deloc de cea noua si cu siguranta nici evenimentele nu vor mai avea amploarea de alta data si voi duce probabil lipsa aglomeratiei, evenimentelor bine studiate si mai ales bine finantate din trecut ce au facut faimos acest local.

4 pct