Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

La Iris

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Categorie
Baruri si Pub-uri  CAFENEA  organizari evenimente  Restaurante 
Modifica profil
modificat pe 20 Feb '18
Descriere

Un cuplu din Bucuresti a deschis locul ideal in care cei cu prichindei pot iesi la distractie.
Alex si Liana Avadanei au jucat in diverse seriale cum ar fi: „Iubire ca-n filme”, „17” sau „Nimeni nu-i perfect”. In prezent, ei au impreuna un baietel de 7 luni si o fetita de 3 ani si au inaugurat primul club de familie din Bucuresti, „La Iris”, tocmai din dorinta de a petrece mai mult timp de calitate cu acestia si de a se bucura de compania altor parinti.
„La Iris” se gaseste in apropiere de Gradina Botanica, in cartierul Cotroceni. Aici, copiii se pot bucura de peste 200mp plini cu jucarii si activitati diverse, o curte spatioasa si amenajata interactiv cu trasee speciale, o casuta in copac si un meniu destinat lor cu smoothie-uri 100% naturale, limonade cu fructe si freakshake-uri gustoase si colorate. Meniul adultilor contine signature cocktails, cafea bio premium dar si beri artizanale sau vinuri romanesti realizate de producatori locali, deoarece Alex si Liana sustin produsele locale si autentice. In fiecare saptamana vor fi organizate evenimente diverse precum campionate de distractie in familie, seri tematice, spectacole pentru copii sau brunch-uri.
Elementele de decor din aceasta locatie sunt deosebite si special amenajate de cei doi, majoritatea fiind handmade, sau avand o lunga istorie, cum ar fi o lada de razboi. Alex si Liana si-au dorit sa construiasca un camin, astfel incat oricine trece pragul acestei locatii sa se simta ca acasa.

Poze adaugate pentru La Iris
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
18 Aug '17
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
18 Aug '17
Vezi toate pozele
Pareri despre La Iris
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre La Iris. Fii tu primul, o sa devii legenda.