Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Ramayana Cafe

Vezi oferta acestei firme 7 pareri
4
Ratingul tau: - Media: 4 (9 voturi)
Categorie
Cafenele si Ceainarii 
Modifica profil
modificat pe 22 Aug '11
Descriere

Ramayana Café este prima cafenea cu ambianta orientala si abordare occidentala.Deschisa non-stop, cafeneaua pune la dispozitia clientilor o colectie bogata de produse selectate din toate colturile lumii, insotite de servicii ireprosabile, la nivel high-end.

In cultura indiana, momentele de relaxare au statut sacru si sunt punctate de ritualuri respectate intru totul de secole. Avand ca sursa de inspiratie aceasta cultura a starii de bine, Ramayana Café a creat o oaza de relaxare, potrivita oricarui moment al zilei si al noptii.

Ramayana Café are o suprafata de 200 de metri patrati, distribuiti pe doua niveluri. Fiecare dintre cele sase saloane ale cafenelei are propria nuanta de culoare si decoratiuni unice. Mobilierul, vitraliile si candelabrele sunt create special pentru cafenea, completandu-se perfect si dand unitate designului. Materiale pretioase - demne de alcovul unui Maharajah - imbraca incaperile, iar lumina ce patrunde prin vitralii proiecteaza in incaperi modele de culoare ce isi schimba forma si pozitia pe parcusul intregii zile, fiind singura dovada a trecerii timpului in acest loc.

Astfel, camera rosie, cea mai spatioasa dintre incaperi, este ideala pentru intalniri importante in miezul zilei, dar si pentru evenimente speciale, datorita ambiantei misterioase care invaluie locul odata cu lasarea serii.

Camera verde si cea lila sunt potrivite pentru discutii animate, sau pentru studiu, fiind cele mai luminoase incaperi in timpul zilei.

Camerele de jos sunt veritabile separeuri, in care oaspetii pot avea parte de intimitate. Sistemul de chemare a personalului (Waiter Call), disponibil la fiecare masa din cafenea, garanteaza ca oaspetii beneficiaza de servicii prompte, atunci cand isi doresc.

Check-in: Rege la palat  kirijr
Setari de confidentialitate