Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Restaurant Club La Scena

Vezi oferta acestei firme 4 pareri
3.4
Ratingul tau: - Media: 3.4 (5 voturi)
Categorie
Baruri si Pub-uri  Cluburi  Restaurante  Teatru, Opera si Opereta 
Modifica profil
modificat pe 04 Feb '16
Poze adaugate pentru Restaurant Club La Scena
11 Oct '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Restaurant Club La Scena
27 Aug '12
308 Puncte
22 pareri scrise
Liderul turistilor

eu sunt foarte multumita de local...aici mi-a facut si nunta, tocmai pentru ca are un aer interbelic si burghez si a iesit foarte fain, mancarea buna si raportul calitate-pret corect.
merg cat de des pot la terasa, la tango argentinian sau teatru si n-am fost dezamagita niciodata.
Recomand!

0 pct
11 Oct '10
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am fost de cateva ori si am mancat aici. E foarte dragut inauntru, servirea a fost ok, iar mancarea comestibila.

1 pct
8 Oct '10
de alexa
1.218 Puncte
87 pareri scrise
Deschizator de drumuri

Eu am o slabiciune pentru localurile in case vechi...deci pot spune ca La Scena este un loc unde revin cu placere. Este adevarat ca servirea e cam dubioasa, chelnerii parca au aterizat de pe alta planeta insa atmosfera locului e una speciala, datorata mai ales design-ului interior.

1 pct
13 Apr '10
3.947 Puncte
163 pareri scrise
Guru Urban

La Scena este un loc foarte frumos din Bucuresti. Intr-adevar, decorul si modul in care e organizata acest local este inovator si placut. Merg cu placere acolo cand, efectiv, vreau sa simt pe pielea mea sintagma romaneasca „sa-ti clatesti ochii”.

Am avut insa si aici nesansa unui serviciu ce lasa de dorit. Am baut, in doua ocazii diferite, un cocktail care nu era bun si unul care era asa si asa. Cel din urma, cel asa si asa, are o poveste interesanta. Initial, i-am cerut chelnerului ceva pe baza de rom, dar acesta a venit spasit la mine si mi-a zis ca nu are cum sa mi-l prepare, pentru ca sticla de rom e incuiata intr-un dulap si nu e barmanul pentru a-l deschide (!). Atunci (desi ar fi trebuit sa ma prind ca, daca nu e barmanul, nu are cine sa faca cocktailuri) am cerut o Tequila Sunrise. Chelnerul s-a intors dupa cateva minute la fel de spasit sa ma intrebe daca si asta e tot un fel de cocktail. Intr-un final, mi l-a adus si a fost, asa cum am zis, asa si asa. Se putea si mai rau, nu?

2 pct