Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Restaurant Stil Copou

Vaslui, Vaslui
Vezi oferta acestei firme 4 pareri
2.75
Ratingul tau: - Media: 2.8 (4 voturi)
Adresa: 
Strada Andrei Muresanu 26
Vaslui, Vaslui
Repere/Indicatii: 
Parcul Copou
Categorie
Restaurante 
Modifica profil
modificat pe 23 Feb '11
Viata de noapte
Divertisment: 
Muzica de fundal, Karaoke, Animatori
Se danseaza: 
Da
Caracteristici generale
Caracteristici: 
Garderoba, Aer conditionat, Potrivit pentru grupuri, Poti veni si cu copiii, Petreceri private/corporate, Romantic
Tinuta: 
Orice
Fumatul permis: 
Partial
Internet wireless: 
Acces gratuit
Poze adaugate pentru Restaurant Stil Copou
Poza pentru Restaurant Stil Copou - Poza Restaurant Stil Copou
17 Feb '11
Vezi toate pozele
Pareri despre Restaurant Stil Copou
5
14 Aug '15
Foto pentru crtsrl
de crtsrl
20 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Nu stiu ce vi s-a intamplat voua si cat de obiectivi sunteti,dar eu am avut nunta la Stil si totul a fost excelent.Chiar nu am avut nimic de reprosat si sunt totusi destul de critic in ceea ce priveste serviciile pe care le platesc.Nici la terasa nu mi s-a intamplat sa fiu servit cu intarziere sau mancarea sa fie proasta si merg destul de des acolo.

0 pct
OK
5
20 Noi '12
de byta
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

eu am o parere foarte buna despre ei

0 pct
1
19 Aug '11
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Si eu am o parerea foarte proasta despre dragutul restaurant Stil Vaslui. Am avut nunta acum doi ani si printre felurile de mancare am ales si peste, care ni l-au adus stricat si care in dimineat nuntii d-na administrator cu ochii in lacrimi ne-a spui ca ii pare rau ca s-a dezghetat pestele mai repede decat credea bucatarul si de asta s-a stricat. Noi bineinteles ca am achitat vreo 80 de milioane pentru el spunanduni-se ca vom primii banii cand se va intoarce din concediu patronul. L-am contactat ulterior si ne-a injurat si bineinteles ca ne-a inchis telefonul.Am primit foarte multe reclamatii de la invitati carora le-a fost rau. Pe farfuriile noastre mancarea era multa deasemenea iar pe cele ale invitatiilor cat mai putina. Tortul a disparut ca prin minune dimineata si au furat deasemenea si sucurile. Sunteti niste nesimtiti si nu stiti sa pastrati o eticheta. Degeaba restaurantul este dragutel inauntru daca faceti astfel de fapte. Sa va fie rusine si sa ne multumiti ca nu am trimis la voi Protectia consumatorilor si DSV-ul. Imi pare rau ca nu am mers mai departe si sa va facem sa va para rau.

0 pct
1
9 Mar '11
78 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

buna,
nu stiu ce se intampla cu ei, de curand am avut cea mai urata experienta traita intr-un restaurant... dupa ce am asteptat o ora jumate sa ni se serveasca masa deoarece domnisoara care luase comanda a adormit pesemne pe ea si a uitat sa o dea la bucatarie pentru preparare... si-a amintit de noi dupa aproximativ o ora... in momentul in care a venit in cele din urma sa aduca comanda am avut o surpriza si mai neplacuta... carnea servita era cruda (desi nimeni nu o comandase in sange), ne mai tinand cont si de alte aspecte negative... daca ar fi sa dau o nota de la 1-10 ospatarului acea nota ar fi 1, iar bucatarului 2(cu indulgenta... probabil il zorise domnisoara adormita).
in decursul anilor am fost de multe ori la Stil dar pana acum nu s-a mai intamplat asa ceva...chiar ne facea placere sa mergem acolo... dar schimbarile de personal se pare ca nu au fost asa de benefice...
daca vreti sa organizati ceva acolo fiti cu ochii pe ei, nu mergeti pe ideea ca ati fost acum un an doi acolo si totul a fost ok, pentru ca s-ar putea sa aveti surprize neplacute...
toate cele bune! si distractie fara incidente neplacute!

0 pct
Setari de confidentialitate