Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Team Pub

Vezi oferta acestei firme 5 pareri
3.25
Ratingul tau: - Media: 3.3 (8 voturi)
Categorie
Baruri si Pub-uri  Cafenele si Ceainarii  Cluburi 
Modifica profil
modificat pe 21 Mar '13
Poze adaugate pentru Team Pub
10 Dec '10
10 Dec '10
10 Dec '10
10 Dec '10
Logo-uri
Vezi toate pozele
Check-in: Rege la palat  zeusent
Pareri despre Team Pub
22 Feb '11
de alpinad
211 Puncte
2 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Parteneriat clubKIA.ro!!

0 pct
19 Feb '11
de alpinad
211 Puncte
2 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Super distractie!

0 pct
7 Dec '10
3.947 Puncte
163 pareri scrise
Guru Urban

Ar fi mult mai bine la Team Pub daca ar fi mai personalizat locul respectiv. Insa nu e cine stie ce personalizat prin decor locul, arata ca si cum ar fi un alt bar.

Insa e un loc ok unde sa vii sa bei o bere cu "echipa", adica prietenii tai, sa stai la o vorba, sa mananci un sandwich. E chiar ok locul si il recomand pt asta.

0 pct
14 Oct '10
de zeusent
924 Puncte
16 pareri scrise
Liderul turistilor

Team Pub este unul din localurile in care am fost cel mai des in centrul vechi al capitalei. Mi se pare o locatie draguta cu preturi ok pentru pozitionarea sa pe harta. Vara e mai greu cu chelnerii care raman inauntru si nu le poti trage atentia de nici o culoare daca tu te-ai nimerit pe terasa.

Nu-mi place deloc muzica care este data prea tare de multe ori. Nu am inteles niciodata de ce intr-un loc de genu se asculta muzica ca in discoteca.

Cu toate astea recomand localul cu placere.

0 pct
18 Iul '10
28 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

am fost aici cand s-a deschis. ok oameni de treaba bere ieftina muzica ok insa cu timpul a inceput sa vina mai multa lume, meciuri, muzica tare noapte/zi,. Insa problema a fost ca atitudinea angajatilor s-a schimbat odata cu vanzarile crescute. Te barfesc pe la spate, vorbesc urat de parca cn stie ce job are defapt ospatarita gen "da da o sa vina berea asteapta" se uita la tine de sus, au mai facut angajari mai nou dar se pare ca pe criteriul nu zambesti poarta-te de ***** cu toata lumea. Nu mai merg acolo niciodata si nu l-as recomanda nimanui.pacat ca au inceput bine dar au angajat prosti

0 pct