Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

The Embassy

Vezi oferta acestei firme 6 pareri
3.857145
Ratingul tau: - Media: 3.9 (7 voturi)
Categorie
Cafenele si Ceainarii  Cluburi  Restaurante 
Modifica profil
modificat pe 02 Mar '11
Poze adaugate pentru The Embassy
11 Ian '11
11 Ian '11
11 Ian '11
11 Ian '11
Logo-uri
Vezi toate pozele
Pareri despre The Embassy
15 Mai '11
de Rhea
8.102 Puncte
197 pareri scrise
Guru Urban

Cele trei stele sunt pentru locatie si atmosfera. Chelnerii ne-au remarcat dupa vreo 30 de minute, dar au venit repede cu bauturile. :) Limonada e chiar buna, dar as fi preferat sa fiu intrebata daca vreau miere sau zahar la ea. Pentru o bere, o limonada e ok. Mancarea de aici nu e tocmai printre favoritele mele.

1 pct
14 Ian '11
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Tocmai am fost in Embassy- Hanul cu tei si mi-a placut la nebunie.Locatia e frumoasa, curata, aranjata,intima. Apoi, ospatarii sunt f.f.ok.Nu sunt cu crossul, sunt amabili, iti dau detalii despre felul respectiv de mancare. Am luat o pizza mare-19 lei, foarte buna, proaspata,coapta. In plus,ospatarul a venit tocmai la sfarsit, cand a vazut ca era terminata pizza de pe farfurie, nu cand vedea ca noi stam de vorba.Zic asta ca am patit la pizzeria Domino, care venea foarte repede imediat ce vedea ca nu mai mancam. In concluzie, daca vrei sa mananci ceva bun si nu foarte scump, vino la Embassy- Hanul cu tei.

0 pct
7 Dec '10
134 Puncte
15 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Wow, ce loc frumoos. Vara pe terasa e super fain aici, limonada e foarte buna si e un loc numai bun in care sa, vorba aia, "freci menta" pana seara tarziu, la o vorba cu o persoana draga sau cu toata gasca. Nu am mai incercat decat berea - bere, nah, ce sa zici mai mult- si cafeaua,care si ea e buna.

0 pct
9 Iul '10
3.947 Puncte
163 pareri scrise
Guru Urban

Nu am incercat cocktailuri la Embassy, nici mancare, doar o limonada decenta si niste bere. In schimb, mi-a placut ambianta, mi-a placut foarte, foarte mult cum arata si servirea de care am avut noi parte a fost foarte ok, mai ales ca am fost un grup mare, pretentios si dezlanat (in sensul in care am tot venit pe rand). Mi-a placut si sigur mai revin, chiar daca raman la bere.

2 pct
19 Iun '10
de X
627 Puncte
24 pareri scrise
Liderul turistilor

Ce 3 stele de rating sunt pentru locatie si servicii. Calitatea celor servite la The Embassy lasa de dorit. Nu inteleg de ce romanii se zbat sa fie romani pana la capat. Totul era facut "ieftin". Cocktail-urile erau o amestecatura de arome sintetice. Tapas sunt mici si putine, cu salata de ieri sau de la alta comanda. E frumos sa mergi si sa te bucuri de locul istoric in care te afli si sa incerci sa bei (in niciun caz sa mananci) ceva imbuteliat. E mai sigur.

Una peste alta, era si cazul ca pe aleea Hanul cu Tei sa apara o terasa chic, intima si eleganta cel putin prin atmosfera.

1 pct
18 Iun '10
7.779 Puncte
20 pareri scrise
Guru Urban

Located in the beautiful 'Hanul cu tei', I had high hopes for Embassy (a smaller outpost to their other location). The menu looked interesting, featuring a variety of sections from the typical Pizza, Grill and Salads to the more promising Snacks & Bar (Burgers, Steak Taco and Crispy Chicken) and outright adventurous like Tapas (or their interpretation thereof).

We only ordered some of the Tapas, but the food was only okay - not bad but also not very memorable.

The drinks, however, were quite memorable. They were outright disgusting. It's hard to find a good Mojito in Romania, so it wasn't very surprising that it was bad. But to make a bad Blueberry Highlife or Long Island Ice Tea takes special skill. Stick to bottled beer, they can't mess that up.

The atmosphere in the summer is nice and the menu interesting enough for me to give this place a relatively high rating.

2 pct