Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Root

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 2 pareri
3
Ratingul tau: - Media: 3 (2 voturi)
Adresa: 
Soseaua Stefan Cel Mare 30
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cartier
Eminescu-Dorobanti, Colentina, Lacul Tei si Floreasca
Categorie
Incaltaminte 
Modalitati de plata:
Mastercard/Visa
Numerar
Modifica profil
modificat pe 09 Aug '10
Produse si Servicii
Incaltaminte: 
Femei, Barbati
Tip incaltaminte: 
Casual / Basic, Office, Elegant, Sport
Croitorie: 
Nu
Detalii produse si servicii
Comanda: 
Nu
Poze adaugate pentru Root
Foto
9 Aug '10
Foto
9 Aug '10
Foto
29 Apr '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Root
5
16 Feb '17
Foto pentru Vasila
de Vasila
21 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Magazinul meu preferat de unde ma incalt de ani de zile. Intotdeauna am gasit aici modele frumoase & confortabile la preturi mult mai mici decat in Malluri. Il recomand cu toata increderea.

0 pct
1
18 Dec '14
38 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

In data de 28.10.14 am achizitionat o pereche de ghete din piele la 265 ron, la recomandarea unei prietene care a facut reclama foarte buna acestui magazin. Ajunsa acolo, chiar m-am lasat convinsa atat de vanzatoare, cat si de prietena in cauza, sa cumpar perechea sus mentionata. Ieri, la o luna jumatate de la cumparare, am observat ca ambele ghete s-au dezlipit in varf, la dreapta e vizibil mult mai clar decat la stanga. Aseara, cum spuneam, le-am dus inapoi impreuna cu bonul si cutia, incercand pe cale amiabila si politicoasa sa imi recuperez banii sau sa imi aleg un alt model, asa cum am si propus vanzatoarei. Aceasta, la sugestia telefonica a sefei sale, mi-a refuzat cererea pe motiv ca termenul de garantie de o luna a trecut si nu se mai poate face nimic. M-am interesat pe net despre legislatia consumatorului, despre produsele de piele in general si am constatat ca dreptul de a primi banii inapoi mi-a fost incalcat.
In concluzie, eu inca am ghetele, dar ma voi intoarce la magazin si voi incerca din nou sa rezolv problema "cu frumosul". In functie de raspunsul primit, voi vedea daca va fi nevoie sa apelez la ANPC sau nu. In orice caz, fiind subiectiva, nu recomand acest magazin deoarece are o politica bazata pe nesimtire si nepasare fatza de client.

0 pct
Setari de confidentialitate