Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre The Outlet

Citeste parerile clientilor despre The Outlet pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
15 Sep '17
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

cheap ugg boots
ugg outlet
[url=http://www.uggboots-outlets.com.co][b]cheap ugg boots[/b][/url]
[url=http://www.canadagooseoutletofficial.com.co]canada goose outlet store[/url]
cheap ugg boots
cheap ugg boots
http://www.michaelkorsoutletu.us.com

0 pct
8 Apr '15
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Alicia Dress
If you want to make your wedding a classy and royal affair, start by choosing a sophisticated wedding gown made of chantilly lace, with handmade applications of beads and jewels. The cups, the silk veil and the silk tulle, along with the precious application at the waist, transform it into a very sophisticated and precious wedding gown.
http://talis.ro/bridal/alicia-dress/

0 pct
26 Iul '12
de adela r
34 Puncte
3 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Sigur preturile sunt mai mari decat cele de Outlet, aceste preturi sigur trebuie sa aibe o reducere de 30% fata de WH( adika min 60% din pretul de raft)

0 pct
19 Oct '11
378 Puncte
32 pareri scrise
Liderul turistilor

preturi destul de mari pentru un outlet, cat despre diversitate si calitate ... lasa de dorit... cel putin dapa standardele mele :)

1 pct
5 Mai '11
de iuli44
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

ador magazinul asta, am intrat recent si mi se pare bestial,nu ma mai pot opri- anul trecut intrasem dar mi se pareau cam scumpute. acum au niste preturi extrem de mici, merg cu mare drag

0 pct
28 Apr '11
de alex11
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

produse de calitate si preturi foarte mici, mai mici decat la miniprix la multe articole iar calitatea de departe mult mai buna; only, vero moda, jack & jones- mi-am luat multe haine de la voi, e imposibil sa vin si sa nu gasesc ceva:) ce bine ca locuiesc aproape!!

0 pct
19 Mar '11
de irinaaa
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Hello! Am trecut pe langa magazinul vostru cred ca de 100 de ori dar abi acum cateva zile am avut curaj sa intru..si ce sa vezi,am ramas uimita...trecusem de atatea ori pe langa el si nu avusesem curaj sa intru.de fapt,eu am intrat fiind ca imi facea un pulover de pe manechin cu ochiul..si atat mi-a trebuit,sa intru...si abia am mai iesit de acolo...sa nu mai spun ca am inceput sa imi aduc si prietenii cu mine sa le arat magazin nou-descoperit.Chiar imi place,vin cu drag.
Mult succes pe viitor.

0 pct

Magazine outlet Moda barbati Moda femei 
Setari de confidentialitate