Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre Office Shoes

Citeste parerile clientilor despre Office Shoes pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
10 Feb '17
20 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am cumparat de la ei niste cizme. I-am sunat (nu au detalii pe site privind materialul din care sunt facute incaltarile) sa-i intreb din ce material sunt facute – au zis cauciuc. Am considerat ca e perfect pe zapezile astea! M-am inselat amarnic.Daca stiam, luat altceva! Cizmele erau dintr-un pvc ordinar, s-au indoit dupa cinci minute de purtare. Le-am returnat cu precizarea ca m-au dezinformat. Mi-au trimis dupa doua saptamani un raspuns: produsul nu are defecte! Si mi le-au trimis inapoi. Am ramas cu cizmele indoite si cu banii luati! E o MARE PROBLEMA CU OFFICE SHOES! Nu luati de la ei, ca va pacaliti! Sunt FAKE!

0 pct
24 Noi '10
de IAlice
68 Puncte
7 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Total pe stilul meu! Au tenisi/balerini/ghete/cizme pe care le recomand. Foarte buna calitate! Nu mergeti aici pentru pantofi cu toc :), nu gasiti. Dar pentru incaltaminte comoda, eu nu recomand alt magazin. Personalul e ok, mereu amabil. Preturile sunt medii-mari, depinde ce doriti. Eu am reusit sa gasesc la preturi rezonabile incaltaminte foarte buna! Gasiti multe din material textil de foarte buna calitate (eu nu cumpar incaltaminte din piele pentru ca nu vreau sa port nimic care a trait odata).Am incaltaminte de la ei care dureaza de ani de zile. Daca inca nu ati inteles, ii recomand din toata inima!

0 pct

Incaltaminte 
Setari de confidentialitate