Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre The Vault Club

Citeste parerile clientilor despre The Vault Club pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
1
12 Aug '12
Foto pentru Nightrider
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Sambata noaptea am avut nefericta experientza cu un barmna mai inalt care lucra pe partea spre DJ;are doua obiceiuri proaste: itzi ia paharul de pe bar desi mai este cam 30% in el (prietena lui care era la bar a recunoscut in gluma k e o strategie de marketing).Cand l-am intrebat de bautura(rom cu coca cola) ,el se joaca cu o ratzusk galbena cu care cik e funny, in loc sa isi faca treaba cum trebuie.A doua chestie cu semnul intrebarii ,m-a"taxat" la 2 shot-uri de Kamikaze cu 30 de RON, adik unul este 15 RON .M-am dus la un barman pe partea cealalta ,am comandat un ROM cu coca cola, acesta a costat 20 RON .Mi se pare o politica de pretz ciudata .Daca revin, il voi evita pe barmanul cu pricina ,si voi solicita bon fiscal , k nu e de glumit .Pacat k muzica a fost intradevar buna. Acest club este plin ochi si stiu ca nu isi vor face probleme cu astfel de comentarii ,pentru ca oricum nu conteaza in Romania, da? Poate totusi vor avea un pic de grija, macar la bar de data asta, atata sper.

0 pct
5
23 Ian '12
Foto pentru Davidwdt
112 Puncte
12 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Este super ok clubul arata foarte bine,bauturi foarte bune muzica buna de revenit cu placere

0 pct
5
7 Dec '10
Foto pentru Portocala
134 Puncte
15 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Super tareee! Locul meu preferat pentru un cocktail bun de tot. Muzica e misto, atmosfera e cool, ce mai, merita sa mergeti!

Un cocktail e 18 lei si un long drink e 17 lei, asa ca merita cu prisosinta, mai ales ca le beti intr-un super decor, iar in alte locuri tot cam aceleasi pretuir sunt.

Puncte in plus pentru muzica si petreceri.

0 pct

Cluburi 
AdresaStrada Lipscani, Nr. 29-33
Bucuresti
Telefon0723.199.977  (Rezervari)
Emailsilviu@clubvault.ro
Setari de confidentialitate