Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre MORGANDY BEAUTY LOUNGE

Citeste parerile clientilor despre MORGANDY BEAUTY LOUNGE pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
4
3 Oct '12
de Sandy
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

buni pe masaj in special si la par. Preturile cele mai ok din centru daca ceri ofertele promotionale!! Lux la preturi fara concurenta in Romana. Recomand studentilor sa il acceseze ca nu vor regreta

0 pct
5
12 Sep '12
de Vyone
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am fost si eu mai intai cu un voucher la Morgandy. In primul rand ca s-au purtat foarte frumos cu clientii,si, desi am asteptat putin pentru ca era aglomerat la coafor, nu am regretat nici un moment. Edy, hairstilistul lor este f OK. Vopseste excelent, tunde si coafeaza f bine. Mi-a facut o impresie buna si manichiurista lor, Monica. Manichiura semipermanenta o am si acum impecabila dupa 3 SAPTAMANI!! Vi-l recomand, preturi ff ok, serviciile mie mi s-au parut profi, sunt prietenosi, respectuosi si atenti. Cafeaua, excelenta din partea casei, de exemplu, mi-au servit-o in niste cescute de portelan superbe care se incadreaza cu stilul elegant, pretios al salonului.
PS: Acum m-am abonat la masajul anticelulitic -66 RON - 3 masaje.Vi-l recomand pe Dl Sebastian daca vreti un masaj anticelulitic adevarat.

0 pct
3
4 Sep '12
48 Puncte
5 pareri scrise
Pierdut prin cartier

preturile sunt foarte ok, insa serviciile cam lasa de dorit. M-am dus pentru un tuns, nu mi-au recomandat nimic, a trebuit sa le spun eu sa ma spele pe cap, la sfarsit nu stiau preturile...cam dezorganizati asa....deci daca vreti ceva mai ieftin, il recomand.

0 pct

Coafor si Frizerie Salon infrumusetare si cosmetica Salon masaj 
AdresaStrada VISARION, Nr. 1
Bucuresti
Telefon0730.737.373  ()
Emailsalon@morgandy.ro
Setari de confidentialitate