Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Experienta la salon

0 pct

Asadar am fost la salon.
Cand mi-am facut programarea, mi s-a spus ca beneficiez de o sticla de sampanie in banii aceia si surpriza, cand am ajuns acolo a trebuit sa platesc 20 lei sticla de sampanie. In fine, nu aveam chef de scene sau comentarii, am platit ca sa ma simt bine, sa fie totul ok.
Am intrat la masaj: eu singura intr-o camera si celelalte 2 prietene ale mele in alta. Mie personal nu-mi place sa mi se faca masaj, deci nu sunt un bun punct de reper, dar Edie, maseurul meu a fost foarte ok, m-am simtit foarte bine. Probabil ar fi apreciat mai bine masajul lui altcineva, nu eu. Prietenele mele au fost in schimb foarte foarte incantate de Nina si Florin, se pare ca au fost exact ce le-a trebuit. Marele dezavantaj este ca acea camera era probabil facuta pentru un cuplu si nu avea niciun fel de intimitate - un paravan sau ceva de genul acest, dar a fost ok, ca se cunosteau. Aparent masajul trebuia sa fie 45 de minute, dar mie mi s-a facut 30, dar in fine!
Am trecut la sauna - a fost foarte placut ca am putut intra toate si am stat de vorba si lucrul care mi-a placut cel mai mult a fost ca dupa ceva timp o domnisoara a venit sa verifice daca suntem bine sau am lesinat pe acolo :))) Eram ok. Am facut dus repede si am trecut la manichiura si coafat.
Eu am fost mai mult decat incantata de coafeza mea, cred ca Alina se numeste, nu sunt sigura, o domnisoara bruneta foarte draguta. Aratam minunat la final! Manichiurista a fost de asemenea foarte draguta, Andreea. Era ziua ei si saraca era la munca :(
Cel mai mult conteaza ca persoanele care te aranjeaza pe tine sa fie aranjate. Nu poti sa lasi parul tau in mainile cuiva care are parul ca dracu, la fel si cu unghiile. Cum le poate face minunate pe ale mele cand ale ei nu sunt asa?
Un lucru ciudat a fost cand am vazut-o pe manichiurista unei prietene facand pe coafeza, dar am inteles ca era patroana, deci mai ajuta cand este cazul, ea centreaza, ea da cu capul, le face pe toate. Unghiile mele au iesit bine, dar prietena mea careia i-a facut patroana unghiile a zis ca si le face mai bine singura acasa, deci nu au iesit foarte bine. Si la parul ei s-a bagat si au iesit buclele mai proaste decat ale coafezei, deci si buclelel i-ar fi iesit mai bine acasa, singura, cu ondulatorul sau daca erau facute doar de coafeza, care se pare ca se pricepea.
Toate angajatele s-au purtat foarte frumos, au zambit, ne-au vorbit foarte frumos, per total m-am simtit bine.

Setari de confidentialitate