Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

NU mi-a placut

0 pct
1

Mi-a placut ce am vazut pe site-ul lor si am achizitionat un voucher de 40 lei (spalat, tuns, coafat). Am ajuns acolo si am fost intampinata de o fata, care m-a spalat pe cap si ma intreba cum vreau sa ma tunda, cat, etc...I-am zis de vreo doua ori, de la bun inceput ca ma poate tunde cum vrea ea, insa nu mai scurt de umeri (eu avand parul pana la mijloc si chiar eram dornica de o schimbare). In plus, e raiul hair-stilist-ilor sa le zici sa te tunda cum vor ei, si culmea, sa aibe de unde sa taie.
Zis si facut. Ma asez pe scaun si incepe...imaginati-va ca nu mi a tuns mai mult de 2 cm din par si nici macar nu a schimbat forma parului. Aveam aceeasi tunsoare, doar ca parul era cu 2 cm mai scurt.
A incepu sa ma usuce cu peria si feonul si ma gandeam ca poate mai taie dupa ce il usuca..dar nu..m-a intrebat daca e ok si gata.
I-am zis ca ar fi cazul sa mai taie din el..macar sa mi-l taie in scari, in partea din fata, dar aceeasi miscare...2cm de par taiati. I-am mai zis odata si la fel. Fata ori era surda, ori avea pierderi de memorie, ori abia terminase scoala si habar nu avea pe ce lume era.
Prietenul meu care venise cu mine, ma bombanise tot drumul sa nu ma tund si pana si el a fost surprins de faptul ca nu s-a facut nicio schimbare.
Am fost total dezamagita si eu si colegele de serviciu pe care le anuntasem ca voi face o mare schimbare de look.
Aceeasi tunsoare o puteam face si eu acasa si ramanea si cu banii in buzunar.

NU RECOMAND.