Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Dispret fata de clienti!

0 pct
1

Am avut ocazia de a interactiona cu acest salon de 2 ori.

Prima data anul trecut printr-un voucher pentru manichiura si pedichiura. Cea care s-a ocupat de mine era incepatoare si desi aveam programare masa era ocupata asa ca au improvizat repede un lighean, un scaun si o masuta. Nu am comentat pentru ca toti incepem de undeva...desi unghiile mele aratau oribil cand am plecat.

Anul aceasta mi-am luat un voucher pentru SPL. Am facut o singura sedinta din pachet si una ce mi s-a oferit gratuit din cauza incurcaturilor lor. Serviciile sunt ok...cu exceptia faptului ca gelul utilizat pentru proces nu pare a fi de unica folosita :)

Pe langa acest lucru, capitolul comunicare este inca un mister pentru doamnele de la acest salon, incepand cu cea ce il conduce. Si-au mutat salonul fara sa ma anunte si am aflat asta cand am ajuns in fata unui salon inchis ca "doar nu am pretentia ca fetele sa sune pe toata lumea" desi aveam programare. Nu am fost anuntata ca aparatul este in revizie...desi aveam programare...si iata inca un drum facut aiurea.

Iar culmea nesimtirii, cand am sunat sa imi fac programare iar...in timp ce vorbeam cu fata de la receptie a raspuns la un alt telefon si m-am trezit vorbind singura...dandu-mi seama ca efectiv uitase ca vorbeste cu mine, am inchis si am sunat iar cerandu-mi banii inapoi de data aceasta. Inca nu am primit acesti bani, dar sper sincer sa se intample cat mai repede.

In urma discutiei cu faimoasa Ana Maria...tot eu am fost certata si luata peste picior ca si clienta pentru lipsa de profesionalism a anagajatelor.

Daca vreti ca experienta de a merge la salon sa fie una placuta si nu un stres legat de haosul programarilor, nu va recomand acest salon...care acum nici macar nu mai are sediul propriu si functioneaza in cadrul unui alt salon.