Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Piese pierdute

0 pct
1
Firma: 

Am mers la ei pentru un schimb de filtre/ulei si o montare de scut fata motor. Scutul il aveam deja si il lasasem in portbagajul masinii. Cand mi-am ridicat masina, scutul nu mai era nici in portbagaj, nici montat pe masina.

Curios de ce s-a intamplat, l-am intrebat pe seful de service daca nu a montat inca scutul, in ideea ca daca mai e nevoie, pot sa mai las masina la ei putin pana il monteaza. Din pacate mi s-a raspuns din start cu ostilitate si mi s-a spus ca
"Domne, ce era in portbagaj, noi aia am montat pe masina."

Cand le-am spus sa imi arate ce au montat pe masina, mi-au aratat scutul median al masinii, cu care nu avusesem niciodata probleme si care era deja montat pe masina dinainte sa ma duc la ei. Le-am spus ca trebuie sa fie o greseala pentru ca de 7 ani de cand am masina, scutul median nu mi-a cazut niciodata, deci nu aveau cum sa mi-l monteze ei. Din pacate, din acest punct al discutiei am primit acelasi raspuns de inca vreo 6-7 ori, adica "Domne, ce era in portbagaj, noi aia am montat pe masina."

Aveti grija daca mergeti la ei, mai ales daca aveti piesele cumparate deja. Faceti poze sa aveti dovezi, ca sa nu ajungeti in situatia de cuvantul vostru impotriva cuvantului lor pentru ca o sa fiti intampinati cu ostilitate, mai ales din partea sefului.

La final acesta mi-a si recomandat "sa imi caut alt service", lucru bun dealtfel si de urmat, fiind si singura replica logica din tot ce imi spusese pana atunci.

Setari de confidentialitate