Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre Clinica Veterinara

Citeste parerile clientilor despre Clinica Veterinara pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
9 Sep '16
de Oana6
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva si daca stie cineva cum pot sa il gasesc pe Dr. Dan Florin Voicu medic de exceptie care a lucrat la Clinica veterinara Armeneasca 34 pe tura de noapte. Daca stie cineva sa imi spuna unde lucreaza acum sau sa un numar de telefon. Am mare nevoie de dansul pentru catelusa mea. Am telefonat la Clinica Armeneasca dar cei de acolo au refuzat sa imi dea vreo informatie.Multumesc anticipat. !

0 pct
11 Iul '14
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

E aiurea nene ce spui probabil ca toti isi dau seama ca esti dus cu capul. Daca nu ai bani la ce mai pleci de acasa ce crezi ca clinicile veterinare sunt spitale pentru matale si rudele matale cu asigurare medicala si fara sa plateasca ?.ca daca e sa te operezi pe tine sau pe cineva din familie scoti rapid 2-300 de euro la medic dar pentru caine esti zgarcit de nu se poate voiai probabil gratis. De ce trebuie sa iti spuna cat te costa daca stii ca te-ai dus rupt in punga nu ai gura cu tine bre sa intrebi ce si cum inainte >?. si daca nu ai bani poti sa pleci ia du-te matale prin Dorobanti la clinica sa vezi cum pleci fara 5-600 de lei pe nimica si atunci sa te vad daca mai ai clontul mare. Ti-au luat putin pentru sambata la ora aia bre nene , eu te rupeam de bani in locul lor si tu te plangi de 167 de lei hai ca esti penibil bre pe bune meritai sa te dea oamenii aia afara. Eu nu stiu cine era doctorul ala dar eu am fost aseara la ora 1.00 acolo si am fost placut impresionat. Am o catelusa de 13 ani cardica si credeam ca moare m-am dus cu ea acolo in ultimul hal. avea febra 39.9 si in 2 ore mi-au pus-o pe picioare de nu mai puteam de fericire ma mai duc inca 3 zile la tratament si m-a costat numai 110 lei. Am cerut si eu niste analize (nu mi leau bagat ei pe gat ca in alte parti ) si am mai dat pe un pachet complet inca 120 de lei si au fost gata in 30 de minute. E un medic veterinar acolo de garda nu am retinut cum il chema la vreo 45 de ani se vede ca e bine pregatit tipul si stie ce face, iar asistentii se poarta extrem de amabil si frumos, cafea moka la orice ora pe tura de noapte, am plecat fericit vorbesc serios cu cainele pe picioare. Medicul ala chiar stie meserie si nu cred ca mai exista undeva medic veterinar de garda noaptea, sunt numai studenti sau asistenti care habar nu au de ei si au aere de savanti la alte cabinete ca am mai tot fost si prin alte parti dar ca aici chiar nu am intalnit de competenti si amabili ca nu m-au platit ptr reclam fii sigur. Ce chitanta vrei nene lucrezi la fisc sau ce> ?.. Asta e problema ta?.daca nu ai bani du-te la un cabinet care iti ia 50 de lei poate iti omoara si animalul si te linisteste ! esti clar din categoria celor care nu suporta sa cheltuie bani pe cainele lui se simte jecmanit la fiecare cotitura, Hai bre nene daca era maica-ta tot asa gandeai? Eu cred ca poate da ! Meritai sa te dea afara pe scari vorbesc serios ! Si sa ti mai traga niste pulane pe spinare si firma de paza BGS sau care o fi fost aia.!

0 pct
3 Apr '11
42 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

sambata seara la ora 00.05 am venit de la cabinetul veterinar de pe str. Armeneasca 34 unde ma fost cu o urgenta-catelusa noastra are o problema. Am ajuns acolo si ne-a primit un domn dr rezident-marius mirea. A consultat-o si ne-a spus ca trebuie sa-i faca urgent o radiografie-fara sa ne spuna cat costa si sa ne intrebe daca vrem sau avem bani la noi; a facut radiografia si dupa aceea a consultat-o si i-a facut doua injectii. Dupa ceea ne- spus ca ar trebui sa-i faca niste perfuzii, niste analize si o operatie de castrare-banuiesc ca toate in aceasta noapte, am insistat sa venim luni pentru restul investigatiei. La sfarsit a facut cateva calcule si ne-a spus ca ne costa 167 lei si ca avem noroc ca nu ne-a calculat 20% in plus tarif ne week-end si noapte. Precizez ca nu sunt afisate preturi sau tarife pentru consultatii si tratamente. Nu ne-a spus cat costa defalcat serviciile prestate decat la insistentele noastre. I-am cerut bon fiscal sau factura fiscala si ne-a spus ca ne da maine-atunci i-am spus ca tot maine o sa-i platim si noi; in ace l moment a sarit de la birou si a incuiat usa de la intrare si a chemat interventia BGS- dupa care a sunt conducerea clinicii povestitndu-le ca "are un nebun inauntru caruia el i-a salvat cainele si care nu vrea sa-i plateasca"; dupa cateva minute a venit o dra care a deschis calculatorul si ne-a spus ca ne calculeaza dansa si ne elibereaza bon fiscal dar trebuie sa platim totul la valorile majorate cu 20% ca e noapte si e week-end. In tot acest timp dl dr rezident a avut fata de noi un comportament violent si un limbaj suburban. In final am platit 167lei fara bon fara nimic pentru ca nu mai aveam bani la mine.

Daca aveti coloana vertebrala si bun simt o sa-mi prezentati scuzele dvs si o sa-l dati afara pe acel golan care nu merita statutul de doctor.

Pai vine cineva la dvs cu o urgenta-la ora 23.00 si angajatul dvs nu stie cum sa-l faca de bani si daca cumva indrazneste cineva sa ceara bon fiscal sau factura il sechestrati inauntru si chemati interventia BGS? Cu ce am gresit noi sa profitati de necazul nostru ca avem un animal bolnav, nu va e frica de Dumnezeu?

Cat despre faptul ca l-a dvs in cabinet nu sunt precizate tarifele pentru operatiunile pe care le desfasurati am sa las organele abiliatate sa decida daca meritati sa functionati.

0 pct

Cabinet veterinar Farmacie veterinara 
Setari de confidentialitate