Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Tuchi 3

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 3 pareri
3.666665
Ratingul tau: - Media: 3.7 (3 voturi)
Adresa: 
Strada Mr. Dimitrie Giurescu 2
Sectorul 1 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cartier
Universitate-Romana, Eminescu-Dorobanti
Repere/Indicatii: 
ASE.
Program: 
Luni - Vineri: 7:30 - 20:00
Sambata: 9:00 - 14:00
Categorie
Xerox 
Preturi:
€€
Modalitati de plata:
Doar numerar
Modifica profil
modificat pe 03 Iun '10
Stampile
Marci stampile: 

Xerox

Poze adaugate pentru Tuchi 3
Foto
14 Mai '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Tuchi 3
5
15 Mar '19
Foto pentru Mihai Ulmeanu
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Tuchi Belvedere cel mai bun sediu !
Dl. Laurentiu are experienta, stie sa lucreze cu mai multe persoane odata si isi da tot interesul pentru a multumii pe toata lumea!
Recomand cu incredere Tuchi Belvedere!
Felicitari Dl. Laurentiu!
Voi revenii cu siguranta!

0 pct
5
29 Noi '10
Foto pentru mihaela3333
34 Puncte
3 pareri scrise
Pierdut prin cartier

draga cum te cheama, parearea ta este una foarte fabricata, caci nimic din ce scrii nu este adevarat, eu am fost si clienta si angajata la aceasta firma, dar tu esti o fabrica de minciuni cat se poate de gogonate, in acea firma este un mare afis unde nicaieri daca cauti nu o sa gasesti, in sprijinul tuturor clientilor ce ar putea fi nemultumiti, iar legat de salarizare niciodata nu s-a ajuns la nicio disputa, clientii sunt cei mai multumiti de acele servicii, nu oricine poate organiza atat de bine angajatii pt CLIENTI, dar parerea asta fabricata nu face decat sa te scoata in lumina care te caracterizeaza pe tine, asta esti tu, caci stiu exact cum stau lucrurile acolo si sunt tocmai la polul opus, succes tie mincinoas'o!

0 pct
1
14 Sep '10
Foto pentru ChosenDoom
32 Puncte
3 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Atentie mare la toate centrele de copiere Tuchi din Piata Romana deoarece se practica evaziunea fiscala, toti operatorii fura clientii pentru ca nu sunt platiti de angajator, acestia fiind fortati sa bage mana in buzunarul oamenilor pentru a-si scoate asa zisa spaga pe zi, preturile sunt prohibitive iar serviciile sunt din cele mai proaste si studentii mai sunt tratati si in sictir din cauza ca sunt serviti de angajatii celui mai mare tepar din Piata Romana care se ocupa cu o astfel de afacere.

Numele lui este Dumitru Cristian si isi exploateaza angajatii la maxim 12 ore pe zi doar pentru proprilul interes, fara sa le plateasca salariile si facandu-le in momentul angajarii doar promisiuni desarte pe care apoi nu le respecta. Scriu aceste randuri deoarece, ca fosta studenta a Academiei de Studii Economice am fost si eu clienta fidela, adica o victima a acestor centre de copiere care sunt o adevarata fabrica de facut bani la negru si pacalit clientii. Detin aceste informatii de la mai multi angajati, pe care in timpul studentiei mi i-am apropiat, cu unii chiar ramanand prietena si acum. acestia mi s-au confest in nenumarate randuri de conditiile vitrege in care lucreaza, programul infernal de lung de peste 11 ore pe zi desi una din promisiunile facute de catre patron la angajare fusese ca programul de lucru nu depaseste 8 ore, amanarea salariilor chiar si cu o luna, umiliri, injuraturi, indoctrinarea acestora sa nu elibereze clientilor bonuri fiscale pe casele de marcat cu toate ca incasarile erau de ordinul sutelor de milioane pe zi, iar aceasta constituie o infractiune foarte grava si se pedepseste cu inchisoarea din cate stiu, si exemplele pot continua.

Transmit acest mesaj neconditionata de nimic si nu vreau sa fac reclama nimanui. Tot ce vreau este ca lumea sa afle adevarul din spatele acestei mizerii de ''copy center''. in concluzie daca sunteti client al acestei firme va sfatuiesc sa va indreptati catre alte centre de copiere pentru ca e plin Bucurestiul de ele, unele practica preturi chiar mai mici si serviciile sunt mult mai bune. daca totusi ati facut o pasiune pentru Tuchi si nu va puteti desparti de el, va sfatuiesc sa va numarati foile prima data si sa calculati cat ar trebui sa coste pentru a evita ca operatorul sa va incarce nota de plata, si bineinteles, sa cereti mereu bonul fiscal stampilat indiferent de suma pentru a ii impiedica sa faca evaziune fiscala. Iar daca sunteti in cautarea unui loc de munca si vreti sa va angajati la Tuchi, ganditi-va de doua ori inainte de a face acest pas. Va fi cea mai proasta si umilitoare experienta pe care o puteti avea la un astfel de job. Va doresc numai bine si aveti grija de voi, ca tara e plina de oameni corupti de puterea banului si escroci. Bafta !

P.S. Puteti transmite si voi mesajul mai departe pentru ca sa afle mult mai multe persoane de cum stau lucrurile la tuchi si sa se poata feri. Multumesc

-2 pct

Xerox 
AdresaStrada Mr. Dimitrie Giurescu, Nr. 2
Bucuresti
Setari de confidentialitate