Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre Vanity Club

Citeste parerile clientilor despre Vanity Club pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
5
30 Oct '19
Foto pentru nickpremium
221 Puncte
11 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Am gasit o pagina in care sunt mai multe imagini, video si
recenzii despre
restaurant Vanity Bucuresti
aici, mult succes tuturor.
Un loc minunat in care propriul eveniment este organizat cu seriozitate si pricepere. Personalul foarte amabil, interiorul elegant si serviciile ireprosabile.

0 pct
OK
3
20 Noi '12
Foto pentru o.mirela
1.085 Puncte
84 pareri scrise
Deschizator de drumuri

Eu am fost la un party in vara asta si chiar mi-a placut:). Au o piscina draguta, muzica a fost buna.

0 pct
3
27 Sep '10
Foto pentru Mics
de Mics
2.474 Puncte
34 pareri scrise
Deschizator de drumuri

Vanity este un club ok, am fost o singura data si atunci intr-o noapte de vara, deci nu pot vorbi decat despre cum este afara. Piscina este foarte imbietoare, daca eu si grupul cu care eram am fi avut "cele necesare":D cu siguranta am fi incercat-o.. in rest, am fost multumiti de servicii, muzica a fost destul de buna, ceea ce nu m-a incantat a fost ca lumea statea asezata la masa si nu se dansa. Una peste alta, merita si el 3 stelute :).

0 pct
4
4 Sep '10
Foto pentru kerberos
7.779 Puncte
20 pareri scrise
Guru Urban

Nu-mi place sa scriu alta parere despre atmosfera deprimanta a unui loc, dar Vanity Club nu poate sa ofere mai mult vara. Cred ca ar trebui sa fiu recunoscator ca au deschis, de vreme ce majoritatea cluburilor bune se muta la mare in aceasta perioada a anului.

Partea exterioara a clubului inconjoara o piscina mica, dar draguta. Este un loc minunat pentru o seara fierbinte de vara. Am incercat sa si intram in piscina, dar pentru ca nu aveam costumele de baie la noi, nu am putut. DJ-ul a pus un mix bun de hit-uri dance internationale, care chiar ne-au introdus in atmosfera de club. Sticlele de alcool aveau un pret rezonabil, iar pizza pe care o serveau era chiar gustoasa. Si aici se termina partile bune ale acestei pareri.

Multimea care se adunase la Vanity era chiar jalnica. Si persoanele dintr-un azil de batrani ar fi avut mai multa energie. Grupul meu si animatoarele au fost singurele persoane care au dansat intreaga noapte. Una dintre animatoare tusea de parca avea gripa porcina si in restul timpului nu facea altceva decat sa arunce cu saruturi imaginare si priviri spre prietenul ei aflat in spate.

Sa speram ca acest club isi va mai recapata din energie cand studentii vor invada Regia la toamna.

2 pct
3
14 Iun '10
Foto pentru Rhea
de Rhea
8.102 Puncte
197 pareri scrise
Guru Urban

Locatie eleganta, usor accesibila (Regie, foarte aproape de Piranha). Terasa este spatioasa, mesele si canapelele sunt dispuse in jurul unei piscine elegante (Din pacate nu se poate folosi). Pentru o terasa intr-un campus studentesc, preturile sunt putin cam mari. Uneori muzica este data foarte tare, ceea ce poate cauza un usor discomfort. Vinerea si sambata organizeaza niste petreceri reusite. Baietii zic ca sunt cele mai frumoase animatoare aici.

Au o pizza foarte buna, insa la capitolul bauturi barmanii mai au mult de lucru.

Daca aveti drum in Regie, puteti incerca!

0 pct

Cluburi Restaurante 
AdresaSplaiul Independentei, Nr. 315B
Bucuresti
Telefon0727.222.255  (Mobil)
Emailoffice@vanityclub.ro
Setari de confidentialitate