Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre Imparatul Romanilor

Citeste parerile clientilor despre Imparatul Romanilor pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
5
9 Iun '11
Foto pentru Baboo
de Baboo
44 Puncte
4 pareri scrise
Pierdut prin cartier

...dupa barul care era de la intrare-in dreapta. La inceputul anilor'70 mai exista inca acest bar, linistit(pe atunci) in care se putea auzi muzica de caffe-concert, clasica, canzonete, iar chelnerul, de moda veche cu mustata ingrijita si papion, te facea sa te simti rege desi aveau gaura in patofii scalciati. Desigur Obama si Francs nu existau pe atunci si nici gaurile lor din pantofi. Existau elevii si profesorul Flaps!

0 pct
4
6 Iul '10
3.947 Puncte
163 pareri scrise
Guru Urban

Imi amintesc cum era cand mergeam cu ai mei aici, eram mica si mi se parea cel mai frumos din lume. E un hotel considerat prohibitiv, insa daca te uiti putin la preturi vezi ca nu e chiar asa. intr-adevar, mi se pare ciudat ca se fac nunti acolo, nu stiu de ce, poate pentru ca am ramas eu cu impresia ca e un loc mult prea elegant sau poate pentru ca mie personal nu-mi plac nuntile clasice de la noi... In fine, pentru mine ramane un loc de referinta, un loc pozat de turisti, un loc unde, din cate imi amintesc, camerele sunt superbe si sper sa ma duc curand pe-acolo.

0 pct
4
6 Iul '10
Foto pentru mihai_t
de mihai_t
1.584 Puncte
54 pareri scrise
Deschizator de drumuri

Este situat fix in buricul orasului, la cativa pasi de Piata Mare/Muzeul Bruckental/terasele foarte cool din Piata Mica, deci daca atunci cand alegeti un hotel va intereseaza doar "locatia/locatia/locatia" atunci mai bine decat atat nu se poate cand vine vorba de Sibiu.

I-a ramas totusi o patina usoara de hotel comunist, nu stiu ce anume, poate mirosul, poate receptionerii... Apropo de receptioneri, daca prin nu stiu ce minune tehnica atunci cand va cazati nu le merge imprimanta si vi se spune ca factura o veti prima a doua zi, insistati, pentru ca a doua zi s-ar putea sa aveti surprize, de tipul "sunteti sigur ca ati platit? stati sa-l sun pe colegul din tura de ieri sa confirme".

Cumva hotelul are si cateva locuri de parcare, la care nu ne-am prins cum se poate ajunge, dar nu-i bai :) e ok daca va lasati masina 100 de metri mai la vale in parcarea platita (si foarte ieftina) din fata Hotelului Continental. Oricum, daca sunteti pentru prima oara in Sibiu o sa vreti sa mergeti doar pe jos la inceput, si cum toate sunt cam pe acolo, nu prea are rost sa va mai incurcati si cu masina.

Si ca plus etnografic :), daca prindeti cumva o sambata seara aici in plin sezon de nunti (toamna, sa zicem) e super interesant sa stati vreo 20 de minute in holul hotelului (unde btw sunt niste scaune si mese foarte misto si imperialo-habsburgice) si sa va uitati la mesenii si nuntashii de prin partea locului :)

1 pct

Hoteluri 
AdresaBulevardul Nicolae Balcescu, Nr. 4
Sibiu
Telefon0269.213.278  (Fix)
0269.216.500  (Fix)
Emailsibiu@imparatulromanilor.ro
Setari de confidentialitate