Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre Club Expirat & OtherSide

Citeste parerile clientilor despre Club Expirat & OtherSide pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
5
22 Mar '13
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Este!!!

0 pct
5
24 Sep '11
Foto pentru Andrei.T
23 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Daca te-ai plictisit de hiturile obsedante de la radio si fitele din cluburile de lux merita sa treci pe aici.Nu prea se sta jos,se danseaza,lumea e normala,bauturile sunt destul de ieftine.Atentie insa la varsta,odata nu am putut intra cu un prieten ca nu arata a major si varsta minima e 21 ani.Despre tinuta,am intrat si in pantaloni scurti.

0 pct
4
23 Sep '10
3.947 Puncte
163 pareri scrise
Guru Urban

Amintirile mele cu Expiratul sunt foarte... intense. De la stat afara la coada sa intru, la verificat buletinul de catre bodyguard sa vada ca nu numai ca am peste 18 ani, dar am si ceva in plus, za horror. De la muzica misto la intalniri pur intamplatoare cu prieteni atat de buni cu care am discutat foarte intim in marea de oameni. Zic "intim" pentru ca in seara aia era atat de multa lume, incat nici nu puteam sa ne miscam pana la bar.

Anii au trecut, eu n-am mai fost de mult, dintr-o seara in care am nimerit accidental in the other side, iar eu nu sunt in publicul-tinta, apoi am iesit in expirat unde totul era cam... expirat. Aceeasi muzica, aceiasi oameni, aceleasi bauturi pe care barmanul le facea cum trebuie numai daca le comanda prietena mea blonda, cu ochi verzi si picioare lungi. Nu va inghesuiti, e "luata".

Si uite asa, mi-am amintit de vremurile de aur din expirat si planific o vizita noua pe curand, sa vad ce si cum se mai intampla pe acolo. Recunosc, imi place si ideea de Punch 400 ml - 6 ron :)

4 pct

AdresaStrada Ion Brezoianu, Nr. 4
Bucuresti
Telefon0733.974.728  (073EXPIRAT)
Emailoffice@expirat.org
Setari de confidentialitate