Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Amatis Entertainment SRL

Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Categorie
DJ si Formatii 
Modifica profil
modificat pe 01 Noi '17
Descriere

Muzica creeaza punti intre oameni si da frau liber dorintelor. Atunci cand vorbim de o petrecere este de la sine inteles ca muzica este cea care da tonul petrecerii. Formatia de nunta Amatis intelege importanta evenimentelor speciale si te ajuta sa transformi o petrecere simpla intr-un taram magic.

Formatia Amatis este alcatuita din 8 tineri foarte talentati, pentru care muzica este o sursa de fericire absoluta. Scopul nostru este sa fim alaturi de oameni in cele mai importante momente din viata lor si sa le aducem bucuria pe chip, prin intermediul muzicii. Din aceasta pasiune noi am facut o meserie care ne bucura inimile in fiecare zi.

Numele formatiei a pornit tot din infinita iubire pentru muzica, fiind preluat din latinescul "amare".

Suntem atenti la dorintele clientilor nostri si avem grija ca oferta noastra sa va aduca implinire si satisfactii. Ne-am unit acum 7 ani si am reusit sa facem mii de oameni fericiti, care in timp ne-au devenit prieteni.

Ne implicam foarte mult in acest proiect pentru ca cei care ne asculta sa fie multumiti si sa traiasca o experienta de neuitat. Fie ca vorbim de o nunta, un botez sau de o petrecere, ne place sa ne vedem clientii multumiti ca ne-au ales sa le fim alaturi intr-un moment special din viata lor.

Particparea la cele peste 200 de evenimente, aparitiile Tv sau in presa, concursurile si spectacolele sunt realizari cu care ne mandrim. Desi proiectul trupei Amatis este unul relativ nou, noi suntem prieteni cu muzica de cand ne stim. Cantam din iubire pentru muzica si din dorinta de a vedea cat mai multi oameni fericiti. Trupa Amatis va vorbeste prin intermediul muzicii despre dragoste, voie buna si traditii. Experienta vasta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului ne ajuta sa cream spectacole unice care sa va ofere cele mai frumoase amintiri.

Setari de confidentialitate