Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Ambasad'or Events

Vezi oferta acestei firme 13 pareri
5
Ratingul tau: - Media: 5 (12 voturi)
Categorie
Locatii  Organizatori evenimente  Restaurante 
Modifica profil
modificat pe 30 Mar '11
Descriere

Complexul Ambasad'Or - un loc pentru cea mai speciala zi din viata ta. Desfasurat pe o suprafata de 10.000 mp in zona Baneasa-Otopeni complexul Ambasad'Or ofera prin unicitatea designului si serviciile exceptionale, un nou concept pentru Nunta de Vis si nu numai.
In cele doua sali pentru evenimente la care se adauga restaurantul de lux si "Cortul de Vara", complexul Ambasad'Or poate acomoda intre 100 si 700 de persoane per eveniment.

Saloane Evenimente la Ambasad'Or

Saloanele pentru Nunti si alte Evenimente Speciale sunt exclusiviste si atent decorate pentru a face din fiecare eveniment cea mai frumoasa zi din viata voastra

- In salonul New York poti organiza o petrecere cu 180-350 de invitati la masa , un cocktail select cu 500 de persoane sau o conferinta cu un auditoriu de 400 de persoane.
- Salonul Monte Carlo poate cuprinde intre 120 si 200 de persoane la mese, 400 de persoane pentru cocktail si 300 de inviati la o conferinta.
- Ambasad'Or Grand Ballroom este surpriza pe care ti-am pregatit-o pentru ocazii speciale: printr-un perete mobil cele doua sali (New York si Monte Carlo) pot acomoda pana la 600 de persoane pentru Petrecerea de Vis, 900 de invitati la un cocktail memorabil si 900 de oameni la o conferinta la nivel inalt.

Apartamentele Nuptiale: 2 Apartamente Deluxe sunt doar un preview al hotelului Boutique, ce urmeaza a fi construit in viitorul apropiat.

Restaurant: Restaurantul Spago - un design unic si o identitate distincta, cu o bucatarie Internationala marcata de accente italiene si libaneze, are o capacitate de pana la 140 de persoane.

Cigar Club & Lounge by the pool

Am amenajat pentru tine, in apropierea piscinei, un spatiu de relaxare si rafinament marcat de o atmosfera oriental-mediteraneana, pentru narghilea sau alte tutunuri rafinate, de unde vei putea admira superbul apus de soare dupa o zi incarcata. Te vei simti precum exploratorul englez, aventurier, ajuns in oaza din mijlocul desertului. Toate grijile, tot praful si zgomotul orasului aglomerat palesc in aceast loc magic.

Setari de confidentialitate