Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Foarte ok

2 pct
5
Firma: 

Am cumparat un cupon de pe DealFever si m-am dus pentru prima oara la Legacy. Mi-a placut mult servirea - chiar daca a durat ceva sa aduca salata, nu m-am enervat deloc, pentru ca asta garanta ca salata urma sa fie proaspata si nu pregatita dinainte. Servirea a fost foarte ok, m-am simtit chiar bine acolo si mancarea a fost indestulatoare, nu cateva frunze de salata si juma' de clatita pentru ca, vorba aia, am venit cu voucher. Nici vorba de asa ceva, totul a fost ok. Recomand!

Da, am fost multumita. Nu am

Da, am fost multumita. Nu am avut felul doi. Si nu am asteptat excesiv de mult, doar putin mai mult decat mi-as face eu o salata acasa, de exemplu. Cred ca bucatarul gateste singur tot, eram trei persoane si poate si asta a contribuit. Dar repet, nu am asteptat exagerat de mult.

...asta pentru ca , ori

...asta pentru ca , ori bucatarul e foarte incet in miscari, ori e singurul care gateste tot, ....o salata trebuie sa dureze foarte putin....daca asta spui ca a durat ceva, nu mai intreb si de felul 1 si felul 2....oricum, daca tu ai fost multumita sa astepti pe banii tai, cu alte cuvinte, sa astepti sa ii dai niste bani pentru niste servicii ce se lasa asteptate.....e ok

sa auzim de bine!

Setari de confidentialitate