Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Ilegalitati Fise de Trimitere

1 pct
0

Probabil multi dintre voi se intreaba cum de au aparut asa multe clinici private, mai ales in Bucuresti, sau cum supravietuiesc caci nu cred ca s-ar duce cineva cu probleme de sanatate la o clinica aflata intr-un apartament de bloc ...
Asta pana mi-a povestit o amica de-a mea ce-a patit cand s-a angajat la Medas. Dupa cateva saptamani in care nu prea a avut pacienti, i s-a pus in fata un teanc de Fise de Trimitere, semnate deja de medicul de familie, pe care trebuia sa-si puna parafa insa fara a-i consulta pe pacienti, probabil ei nici nu exista, sau exista doar in baza de date a clinicii.
Din cate stiu, Casa de Asigurari deconteaza consultatia firmelor medicale private in functie de numarul de Fise de trimitere parafate de medicii clinicii respective fara a verifica daca acel pacient a fost sau nu la clinica respectiva.
In acest mod se fraudeaza sistemul medical romanesc si ne mai intrebam de ce nu sunt bani pentru pastile sau dotari medicale cand fiecare angajat plateste CAS-ul lunar.
Mai mult ca sigur ca Medas nu este unica clinica care face astfel de ilegalitati.
In caz ca mai sunt doctori care au fost pusi in aceeasi situatie sa spuna caci doar asa vom elimina abuzurile din spitalele romanesti.
Sper ca organele abilitate sa faca verificari in acest sens.

Setari de confidentialitate