Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Kulturhaus - Casa experimentelor pe alcool

6 pct
1
Firma: 

Am fost intr-o seara de vineri aici si am baut 2 pahare de Vodka + suc de mere. A doua zi m-am trezit cu o durere exploziva de cap, ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata. Dupa ce am vorbit cu fratele meu, am aflat ca acelasi lucru i se intamplase si unui prieten de al lui. Acesta din urma a aflat, dintr-o sursa sigura, ca cei de la Kulturhaus nu cumpara bauturile ci le cumpara de la o fabrica care produce alcool de pe langa Ghencea. Chiar a fost si un reportaj la ProTV despre acest lucru.

Asa se explica preturile incredibile pe care le au: 5 RON pentru un pahar de Vodka cu suc de mere.

Asa ca, desi pare ca iti toarna dintr-o sticla de Absolut, trebuie sa realizezi ca de fapt iti toarna din experimentele unor nepriceputi.

Daca vreti sa consumati alcool sau orice alte bauturi in Kultur, asigurati-va ca acestea sunt sigilate. Go for beer!

Nu stiu cata lume o sa-mi citeasca mesaju, dar ar fi ok sa-l dati mai departe, in special ca am vz ca sunt o multime de persoane care se duc in Kultur si considera ca e misto...

Salutari! Imi pare bine ca

Salutari!

Imi pare bine ca mi-ati raspuns la comentariu si putem vorbi in mod onest prin intermediul acestei platforme. Intr-adevar am gresit sa ajung asa repede la concluzia formulata mai devreme dar totodata parca prea se potriveau datele. Totodata, si nu vreau sa caut nod in papura, e posibil ca distribuitorii sa fie cei care strica lantu, distribuind marfa acestor "pseudo-producatori".

Insa, sper sa nu fie acesta cazu. Aveti un club dragutz, foarte bine primit de studenti si nu numai, ar fi pacat sa ii fie afectata imaginea, indiferent ca este vina producatorului, distribuitorului sau mai stiu eu.

Pana la revedere, numai bine, Kulturhaus!

PS ar fi dragut sa raspundeti si celorlalte persoane de pe acest site sau macar sa tineti cont de parerile lor, nu zic ca nu faceti asta, dar ar fi bine sa incurajati feedback-ul oferind raspunsuri de fiecare data cand e cazu.

Setari de confidentialitate