Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Parere despre Expirat

4 pct
4

Amintirile mele cu Expiratul sunt foarte... intense. De la stat afara la coada sa intru, la verificat buletinul de catre bodyguard sa vada ca nu numai ca am peste 18 ani, dar am si ceva in plus, za horror. De la muzica misto la intalniri pur intamplatoare cu prieteni atat de buni cu care am discutat foarte intim in marea de oameni. Zic "intim" pentru ca in seara aia era atat de multa lume, incat nici nu puteam sa ne miscam pana la bar.

Anii au trecut, eu n-am mai fost de mult, dintr-o seara in care am nimerit accidental in the other side, iar eu nu sunt in publicul-tinta, apoi am iesit in expirat unde totul era cam... expirat. Aceeasi muzica, aceiasi oameni, aceleasi bauturi pe care barmanul le facea cum trebuie numai daca le comanda prietena mea blonda, cu ochi verzi si picioare lungi. Nu va inghesuiti, e "luata".

Si uite asa, mi-am amintit de vremurile de aur din expirat si planific o vizita noua pe curand, sa vad ce si cum se mai intampla pe acolo. Recunosc, imi place si ideea de Punch 400 ml - 6 ron :)

Setari de confidentialitate