Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Parere despre Vanity Club

2 pct
4
Firma: 

Nu-mi place sa scriu alta parere despre atmosfera deprimanta a unui loc, dar Vanity Club nu poate sa ofere mai mult vara. Cred ca ar trebui sa fiu recunoscator ca au deschis, de vreme ce majoritatea cluburilor bune se muta la mare in aceasta perioada a anului.

Partea exterioara a clubului inconjoara o piscina mica, dar draguta. Este un loc minunat pentru o seara fierbinte de vara. Am incercat sa si intram in piscina, dar pentru ca nu aveam costumele de baie la noi, nu am putut. DJ-ul a pus un mix bun de hit-uri dance internationale, care chiar ne-au introdus in atmosfera de club. Sticlele de alcool aveau un pret rezonabil, iar pizza pe care o serveau era chiar gustoasa. Si aici se termina partile bune ale acestei pareri.

Multimea care se adunase la Vanity era chiar jalnica. Si persoanele dintr-un azil de batrani ar fi avut mai multa energie. Grupul meu si animatoarele au fost singurele persoane care au dansat intreaga noapte. Una dintre animatoare tusea de parca avea gripa porcina si in restul timpului nu facea altceva decat sa arunce cu saruturi imaginare si priviri spre prietenul ei aflat in spate.

Sa speram ca acest club isi va mai recapata din energie cand studentii vor invada Regia la toamna.

Setari de confidentialitate