Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Salon comunal...

1 pct
1
Firma: 

Am fost la Salon Just Nails. Este cel mai prost salon la care am ajuns vreodata, fara exagerare. Cu ce sa incep? In primul rand este mai prost aprovizionat decat un salon comunal....Au vreo 20 de oje OPI, insa niciuna nu poate fi lolosita, deoarece sunt completate cu acetona....Au doar lac de unghii pentru manichiura simpla. Tipa care mi-a facut manichiura s-a scuzat ca-i TREMURA MAINILE, pentru ca in seara precedenta a fost la o nunta si a venit direct la munca. Efectiv, nu reusea sa lacuiasca unghiile!!!...De asemenea, mi-a spus ca ea nu stie prea bine sa faca manichiura, pentru ca ea este ”Tehnician pentru unghii false” - Hellllooooo, stii sa pui unghii false, dar nu stii sa faci o manichiura simpla?!. Cuticulele nu se taie cu clestele. Doar se imping. Solutii de inmuire ea cuticulelor, crema de maini sau...apa, chiar nu exista.
Colac peste pupaza, in spatele meu era o tipa careia i-au distrus unghiile, construite cu gel, pentru ca nu aveau toate solutiile necesare efectuarii procedurii.... Tipa a zis ca se duce direct la OPC.
deci, parerea mea, mai bine optati pentru un salon de cartier, daca nu vreti sa dati banii degeaba si sa plecati si fara unghii.
Iar pentru Managementul salonului: Investiti mai serios in pregatirea angajatilor vostri si in materia prima (oje, instrumente, solutiile necesare procedurilor cu care va laudati). Nu-i suficient sa te afli in AFI. Mai trebuie sa si intretii imaginea pe care pretinzi ca o ai!

Nu te supara "Lucky star",

Nu te supara "Lucky star", probabil esti genul de persoana venita din provincie, care traieste numai din cupoanele de reduceri de pe internet, si tii neaparat sa iesi in evidenta cu comentarii de genul, pentru ca in sinea ta esti foaaaaaarte frustrata, ca si restul "peizancelor" aterizare prin Bucurestiul asta maaaare si lat, de prin toate colturile tarii. Nu contest ce ai scris tu mai sus dar ca si clienta a acestui salon de ceva vreme si asta nu inseamna o luna doua, tin sa te anunt ca nu s-a produs aaaabsolut nici un incident de genul... si chiar daca poate prin absurd s-ar fii intamplat ceva, probabil as fii rezolvat problema acolo pe loc, pentru ca as fii avut coloana vertebrala. Ca daca ar fii sa o luam asa in "spatele" P.C.-ului toti suntem mari si tari.

Setari de confidentialitate