Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

BGA Recuperari

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 11 pareri
4.272725
Ratingul tau: - Media: 4.3 (11 voturi)
Adresa: 
Bulevardul Corneliu Coposu 5
Bl. 103, Sc. B, Et. 1, Ap. 25, Int. 25
Sectorul 3 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cartier
Universitate-Romana
Categorie
Managementul creantelor 
Modifica profil
modificat pe 23 Iul '10
Informatii suplimentare
Produse/servicii: 

Recuperari creante

Poze adaugate pentru BGA Recuperari
Foto
21 Iul '10
Foto
21 Iul '10
Logo-uri
Logo
Vezi toate pozele
Pareri despre BGA Recuperari
1
18 Dec '15
Foto pentru elena cristina
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Nu au nici o treaba,de creantele oamenilor.Par interesati sa te ajute la inceput,dupa care te lasa in plata Domnului.Am avut creanta de recuperat de la o firma si m-am trezit ca am pierdut procesul,ghiciti de ce <>.Fugiti de BGA RECUPERARI cat puteti de tare.Parerile pozitive despre ei,sa fiti siguri ca sunt scrise de persoane apropiate lor.Rusine Bga Recuperari ca luati banii oamenilor si ii faceti sa creada in voi,le dati sperante doar sa le luati banii!!!

0 pct
1
5 Oct '10
Foto pentru Silvia
de Silvia
3.383 Puncte
51 pareri scrise
Guru Urban

Toate parerile de mai jos sunt date de catre useri fara poza, toti au 18 puncte castigate (10p inscrierea + 8p o parere), fara nici un fel de alta activitate. Sunt lasate probabil de angajatii firmei care creeaza useri diferiti. Aveti grija! :)

2 pct
5
21 Sep '10
de Geanina
16 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Sunt tineri, profesionisti si ambitiosi. Imi place cum lucreaza aceasta firma. Sper sa ramana tot asa.

-1 pct
5
7 Sep '10
16 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

De ce promptitudine? Simplu. In momentul in care am apelat la aceasta societate, am receptionat intr-un timp foarte scurt parerea specialistului, cu sfaturi, ajutor si informatii utile. De ce profesionalism? Pentru ca odata lasata problema pe mina specialistilor rezolvarea a aparut si a solutionat toate aspectele care ma interesau la o firma de acest gen. De ce siguranta? Pentru ca, confidentialitatea si rezolvarea problemelor a dus la acest cuvint,siguranta de a rezolva totul simplu, bine si fara complicatii.
Recomand cu incredere aceasta firma, care are bine stabilit valorile si profesionalismul care ar trebuii sa le aiba o firma de acest gen.

-1 pct
5
26 Aug '10
de Avram
16 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Colaborez cu aceasta societate de recuperari de aproximativ jumatate de an. Avand o firma cu obiect de activitate distributie de produse alimentare am intampinat nenumarate situatii de intarzieri la plata din partea clientilor nostri si aceasta societate a reusit sa ne recupereze aproape toti banii intr-un timp foarte scurt. Nu credeam, avand in vedere faptul ca am mai colaborat si cu alte societati de acest gen si nu prea mai aveam incredere in firmele de recuperari. Din partea mea nota 10 pentru BGA RECUPERARI.

-1 pct
5
19 Aug '10
Foto pentru Diana Condac
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Dupa ce am vazut parerile exprimate pe site-ul Urbo de cativa dintre clientii societatii de recuperari BGA si am vizitat site-ul acestora, m-am hotarat sa colaborez si eu cu aceasta firma avand de incasat mai multe sume de la cativa clienti si ......... surpriza ............ mi-au recuperat mai mult de jumatate din datorii in doar 2 saptamani. Extraordinar. Sunt foarte buni, asta este parerea mea despre ei.

-1 pct
5
12 Aug '10
Foto pentru Octavian Anastasiu
24 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Anul trecut, la recomandarea unui prieten am incheiat un contract cu firma de recuperari BGA. Nu mai colaborasem cu firme de recuperari, dar aveam niste clienti care ma tot amanau cu platile si ma saturasem de promisiunile acestora. Am zis sa incerc si varianta asta, ce aveam de pierdut? Ei bine, firma de recuperari a reusit sa-i convinga sa-mi plateasca. Nu stiu cum au reusit, si sincer nici nu mai conteaza atata timp cat mi-am primit banii inapoi si inca colaborez cu acesti clienti, dar de data asta.... doar cu banii jos. Felicitarile mele.

-1 pct
5
9 Aug '10
Foto pentru Alina
de Alina
27 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am apelat la aceasta firma pentru ca aveam de recuperat o suma foarte mare pe care nu mai credeam ca o voi recupera vreodata. Dar minunea s-a intamplat. Nu credeam asta. Asta da firma in care poti avea incredere 100%. BRAVOOOO.

-1 pct
5
9 Aug '10
de orlando
16 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am apelat la BGA RECUPERARI la recomandarea unei societati partenere cu care sunt in bune relatii de colaborare si cu care discutasem despre problemele cu care ne confruntam .Am avut surpriza sa recuperez o importanta suma de bani din Grecia de la un transportator .
O echipa de profesionisti cu adevarat implicati si dedicati meseriei .Bravo lor si ii voi recomanda tuturor .

-1 pct
5
29 Iul '10
16 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Pot sa caracterizez aceasta societatea printr-un singur cuvant-PROFESIONALISM. Adevarul e ca am colaborat si cu alte societati de recuperari debite dar nicaieri nu am fost tratata cu atat de multa promptitudine. Sunt foarte multumita de serviciile lor.

-1 pct
5
29 Iul '10
Foto pentru Irina01
de Irina01
16 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am apelat la acesta companie si sunt foarte multumita, mi-am recuperat niste datorii pe care nu credeam ca o sa le obtin intr-un timp foarte scurt, serviciile sunt foarte bune, comisioanele sunt rezonabile.

-1 pct
Setari de confidentialitate