Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

21imobiliare

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
5
Ratingul tau: - Media: 5 (1 vot)
Numar de telefon: 
0765.122.111
0752.460.064
Adresa: 
Bulevardul Decebal 14
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Program: 
Luni - Sambata: 9:00 - 19:00
Categorie
Agentii imobiliare 
Modifica profil
modificat pe 13 Sep '15
Agentie de imobiliare
Servicii: 
Administrare proprietati, Brokeraj credite imobiliare, Consultanta imobiliara, Evaluari imobiliare, Inchirieri, Intermediere, Investitii imobiliare
Detalii produse si servicii
Zone: 

Ultracentral Bucuresti

Data infiintarii firmei: 
1 Ian '12
Slogan
Cheia visurilor tale
Descriere

21imobiliare este o retea de brokeri asociati independenti care isi propune o dezvoltare la nivel national pe segmentul de piata rezidential.

Infiintata in anul 2010, reteaua 21imobiliare are la baza experienta imobiliara de peste 21 de ani a celor doi brokeri care au avut initiativa acestui proiect inovativ. Inca de la inceput, 21imobiliare a avut o crestere spectaculoasa, ajungand in scurt timp sa devina unul din cei mai importanti jucatori din piata imobiliara rezidentiala.

Abordam acest domeniu complex, al intermedierii imobiliare, cu profesionalism si competenta. Prin urmare, oferim serviciile noastre exclusiv clientilor care cred in principiul specializarii si celor care isi doresc o colaborare eficienta, cu un partener de incredere in tranzactionarea imobiliara (vanzare, cumparare sau inchiriere).

Oferim servicii imobiliare de consultanta, asistenta si reprezentare la vanzari, cumparari sau inchirieri de garsoniere, apartamente, case, vile sau terenuri din Bucuresti.

Serviciile noastre indeplinesc cerintele clientilor si iau in calcul nevoile acestora, garantand astfel succesul oricarei tranzactii imobiliare.

Oferim intotdeauna cea mai buna experienta clientilor. Clientii sunt sufletul fiecarei tranzactii. Lucrand cu cei mai buni brokeri si agenti tintim sa le oferim acestora cea mai buna experienta posibila si sa le punem la dispozitie cea mai buna selectie de oferte. Acest lucru ne permite sa construim o afacere de succes.

Serviciile 21imobiliare sunt guvernate de valori etice care se reflecta in toate deciziile si actiunile pe care le intreprindem pentru clientii nostri:

Calitatea serviciilor.
Profesionalism, prin adaptarea si perfectionarea continua a serviciilor imobiliare oferite.
Implicare, prin asumarea responsabilitatilor si obiectivelor pe termen scurt si lung.
In cei 4 ani de activitate pe piata rezidentiala din Bucuresti, 21imobiliare a solutionat nevoile a peste 500 de clienti, atat persoane fizice cat si juridice.

Poze adaugate pentru 21imobiliare
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
13 Sep '15
Vezi toate pozele
Pareri despre 21imobiliare
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre 21imobiliare. Fii tu primul, o sa devii legenda.
Setari de confidentialitate