Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Astra Imobiliare Cluj

Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Categorie
Agentii imobiliare 
Modifica profil
modificat pe 05 Sep '16
Descriere

Agentia Astra Imobiliare Cluj va ofera servicii de calitate si accesibile pentru vanzare apartamente Cluj, case, vile, spatii comerciale, vanzari terenuri din Cluj. Avem oferte imobiliare din toate cartierele orasului: Gheorgheni, Intre Lacuri, Zorilor, Iris, Andrei Muresanu, Europa, Gruia, Gara, Bulgaria
Garantia unei tranzactii imobiliare sigure, in cel mai scurt timp, in cele mai bune conditii si la cea mai buna valoare, reprezinta o carte de vizita asumata si intotdeauna respectata de catre echipa Astra Imobiliare Cluj.
La Astra Imobiliare Cluj vei gasi toate informatiile necesare pentru a lua decizia potrivita. Suntem mai mult decat o agentie imobiliara din Cluj, un expert in domeniu, pregatit sa sustina intodeauna nevoile si interesul dumneavoastra. Oferim clientilor nostri si consultanta imobiliara gratuita necesara, pentru a le asigura confort in luarea unei decizii corecte.
Va asteptam sa apelati la serviciile noastre si impreuna sa gasim solutia cea mai buna pentru nevoile si dorintele dumneavoastra!

Poze adaugate pentru Astra Imobiliare Cluj
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
5 Sep '16
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
5 Sep '16
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
5 Sep '16
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
5 Sep '16
Vezi toate pozele
Pareri despre Astra Imobiliare Cluj
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Astra Imobiliare Cluj. Fii tu primul, o sa devii legenda.
Setari de confidentialitate