Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Axa Capital Center

Vezi oferta acestei firme 10 pareri
2.125
Ratingul tau: - Media: 2.1 (8 voturi)
Categorie
Agentii imobiliare 
Modifica profil
modificat pe 19 Aug '10
Descriere

Experienta de peste 8 ani in afacerile imobiliare ne recomanda ca profesionisti in domeniu, aflati intotdeauna in cautarea celei mai bune oferte pentru DUMNEAVOASTRA.

Abordarea personalizata a relatiei cu fiecare dintre DUMNEAVOASTRA este cheia succesului nostru in afaceri. Intelegand nevoile partenerilor nostri de afaceri si reusind sa le satisfacem, am construit in timp relatii de parteneriat cu majoritatea clientilor nostri. Suntem mandri sa va aducem la cunostinta ca unii investitori, atat romani cat si straini, ne-au ales ca reprezentanti exclusivi pentru tranzactiile imobiliare din Romania.

Noi am descoperit bucuria de a fi la dispozitia DUMNEAVOASTRA, oferindu-va consultanta complexa in domeniul imobiliar. Calitatea, promtitudine si seriozitatea sunt elemente cruciale pentru asigurarea celor mai bune servicii clientilor nostri.

Oferim intreaga gama de servicii de consultanta imobiliara. Inchiriem, vindem sau cumparam pentru DUMNEAVOASTRA apartamente, case/vile, spatii comerciale si industriale, birouri sau terenuri.

Setari de confidentialitate