Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Directia Silvica Miercurea Ciuc

Vezi oferta acestei firme o parere
5
Ratingul tau: - Media: 5 (1 vot)
Categorie
Administratie publica - centrala si locala 
Modifica profil
modificat pe 03 Iun '10
Pareri despre Directia Silvica Miercurea Ciuc
5
10 Dec '17
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

De la inceput doresc sa va spun ca nu am nici macar o cunostinta in aceasta institutie. Spun asta ca sa nu fiu acuzat de partinire.
In toamna aceasta am avut de rezolvat o problema la acest ocol silvic. Am avut parte de multa solicitudine din partea intregului personal cu care am venit in contact. M-a impresionat foarte tare un tanar (Nu stiu cum il cheama, stiu doar ca e de loc din Bilbor. Cum am aflat e... secret.), care prin modul rapid cum mi-a rezolvat problema, dar mai ales prin cateva gesturi mici, m-a facut sa imi intaresc parerea ca avem tineri destepti, muncitori si cu o educatie aleasa. Au fost gesturi poate mici si obisnuite pentru tanar, dar mari in ochii mei, care m-au facut sa exprim in gand: uite ce tanar cu mult bun simt fata de cei in varsta (ca mine)! Dar care au fost gesturile?! Tanarul s-a ridicat de la biroul sau si a venit in anticamera unde asteptam stand pe scaun si m-a rugat sa-i dau buletinul daca-l am la mine. Nu mi l-a cerut, m-a rugat sa i-l dau. Avand legatura de vedere cu el de unde sedeam, putea sa ma cheme sa i-l dau, cum fac majoritatea functionarilor in asemenea cazuri, dar s-a ridicat el de la birou si a venit el la mine. Alt gest a fost ca, desi avea de lucru, n-a pregetat sa ma insoteasca la un birou pe care era mai greu de gasit si nu chiar aproape. I-am multumit pentru modul cum a actionat, iar el mi-a raspuns: Cu toata lumea relationez in acest fel.
In incheiere ce pot sa zic: un asemenea tanar face cinste parintilor, profesorilor si tuturor care au contribuit la educarea lui, institutiei din care face parte, dar nu in ultimul rand sie insasi. Toata stima si respectul mei. Dusa Ioan din Miercurea Ciuc.

0 pct
Setari de confidentialitate