Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Armony Gym

Iasi, Iasi
Vezi oferta acestei firme o parere
3
Ratingul tau: - Media: 3 (1 vot)
Numar de telefon: 
0741.282.511
Adresa: 
Strada Anastasie Panu 56
Iasi, Iasi
Repere/Indicatii: 
Langa Mall Moldova
Program: 
Luni - Vineri: 7:00 - 22:00
Sambata: 10:00 - 18:00
Duminica: 10:00 - 16:00
Categorie
Sala fitness  Salon masaj  Solar 
Modifica profil
modificat pe 02 Aug '19
Informatii generale
Parcare: 
Pe strada
Sala fitness
Specializari sala fitness: 
Fitness, Gimnastica aerobica, Tae bo
Produse si Servicii
Servicii: 
Instructor personal, Dusuri, Sauna, Solar, Vestiare cu dulap
Echipamente/Aparate sportive: 
Aparate de forta, Aparate multifunctionale, Benzi de alergare, Greutati, Stepper, Biciclete/Spinning, Banca de exercitii, Mingii, Elastice /corzi
Numar antrenori: 
7
Informatii suplimentare
Detalii preturi: 

Fitness / Aerobic / Cardio
FITNESS AEROBIC CARDIO FITNESS/AEROBIC+CARDIO FITNESS+AEROBIC FITNESS+AEROBIC+CARDIO
1 Sedinte 15 15 15 20 20 25
8 Sedinte 90 90 90 95
12 Sedinte 100 100 100 110
Nelimitat 135 135 135 150 160 180
Body Combat - 1 sedinta 20 lei
Abonament 16 sedinte - 150 lei

Studenti / elevi
FITNESS AEROBIC CARDIO FITNESS/AEROBIC+CARDIO FITNESS+AEROBIC FITNESS+AEROBIC+CARDIO
Nelimitat 110 110 110 125 140 150

Program "Antrenor personal"
12 ședințe fitness cu antrenor 500 lei

Descriere

Vreti sa faceti culturism, fitness, aerobic sau gimnastica de intretinere? Vreti sa va tonifiati corpul, sa castigati masa musculara sau, dimpotriva, sa slabiti cateva kilograme? Cautati o sala de aerobic sau fitness in Iasi? Doriti sa va recapatati tonusul fizic si psihic si sa fiti mai sanatosi? Daca raspunsul este DA noi va asteptam in Club Armony (langa magazinul Moldova) unde veti gasi aparatura profesionala de ultima generatie, instructori calificati, programe speciale de antrenament si o selectie excelenta de suplimente nutritive. Club Armony va pune la dispozitie: sala de culturism-fitness, sala de aerobic, piste de alergare, biciclete fitness, eliptice, stepper, suplimente nutritive si o atmosfera plina de armonie in care sa va desfasurati activitatea.

Poze adaugate pentru Armony Gym
Poza pentru Armony Gym - Poza Armony Gym
2 Aug '19
Poza pentru Armony Gym - Poza Armony Gym
2 Aug '19
Poza pentru Armony Gym - Poza Armony Gym
2 Aug '19
Vezi toate pozele
Pareri despre Armony Gym
3
26 Feb '14
de amk
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Sunt client Armony Gym de mai bine de 5 ani. Timp de o perioada am frecventat si Unirea Spa si pot spune fara nicio retinere si privind comparativ ca Armony arata jalnic. Miroase urat, este murdar, atat in vestiar, cat si in noua sala de aerobic de sus. In timpul orelor de Body Fit sau Body Circuit (eu numai asta fac) inghiti numai praf si te intinzi pe mizerie si par cazut. La ora actuala in Iasi, cand s-au deschis atatea centre fitness noi, moderne si extrem de curate, este inimaginabil cum managerul Armony poate ramane impasibil si nu ia niciun fel de masura pentru a imbunatati calitatea serviciilor. Stimate domn, clientii vin la sala pentru a face miscare, pentru a se destinde, iar pentru toate acestea este nevoie de curatenie si de miros frumos! La Unirea Spa umblau femeile de serviciu din ora in ora si curatau la vestiar pe jos; la Armony ti-e scarba sa te descalti si sa pui piciorul gol pe jos. Inteleg ca intre orele de aerobic nu este suficient timp pt. a face curatenie in sala, dar la cum vad eu lucrurile, cred ca se face doar o data pe zi, dimineata, si atat! Faceti un orar astfel incat sa fie posibila curatarea salii mai des si mai temeinic si dati niste bani (ca aveti de unde) in plus la femeia aia pt. a sta la sala in permanenta! Sau mai angajati un om si impartiti-i pe ture! De ce mai vin inca la Armony? Pentru programele lui Marian, pe care, din pacate, nu le intalnesti la alte centre.

0 pct