Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

C.S. ELLE‘S Fitness & Beauty Center

Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Categorie
Sala fitness 
Modifica profil
modificat pe 03 Feb '16
Descriere

FII si TU AMBASADORUL ELLE'S Club!
www.salaaerobicfitnessaquagympersonaltrainer-ellesclub.com

ELLE'S Group: Aerobic-Fitness Club & Models Agency & Aerobic-Fitness School & Beauty Center & Consulting & Media Agency

Desi suntem printre cele mai vechi cluburi sportive din Romania, pe noi ne-ai ocolit.

Vrei un trup tip fitness?
Vrei sa pierzi din kilogramele inutile?
Vrei sa ai un corp armonios si tonifiat?
Ai efectuat diverse “programe de antrenament sportiv personalizate de eliminare a tesutului adipos si tonifiere musculara”si nu ai avut rezultatele dorite? CORPUL tau e obosit, cu celulita, infometat si nu e tonifiat asa cum iti doresti?

Daca raspunsul este afirmativ, atunci echipa ELLE’S te va ajuta sa indrepti aceste neajunsuri.

Cu ambitia, curajul, pasiunea si creativitatea echipei noastre, implementam diverse clase sportive, pentru grup si personal trainer, acestea fiind pe masura denumirii brandului ELLE’S.
ECHIPA cu PROFESIONISTI de ELITA!

Rasplata/recompensa noastra

Fondator-Autor: Elena Sofronie

Programe sportive pentru Educatie, Sanatate, Recreare si Socializare

Doar la C.S. ELLE‘S Fitness & Beauty Center Bucuresti & S.C. ELLE’S Models Agency S.R.L. vei gasi metoda ELLES (profesionalism la cel mai inalt nivel):
- consultanta in domeniul sportului privind programele sportive ce cuprind clase de aerobic sau fitness de grup sau individuale cu metode de antrenament personalizate, pentru copii, adulti, femei si barbati, persoane in varsta;
- consultanta privind programele de educare, formare si dezvoltare profesionala;
- consultanta nutritionala si program nutritional personalizat (dieta);
- cursuri autorizate ANC, pentru diverse domenii de activitate;
- curs autorizat la nivel national si international - instructor de aerobic-fitness, personal trainer aerobic, curs instructor fitness si personal trainer.

Cei care s-au inscris in comunitatea ELLE’S si-au construit, conturat si remodelat corpul chiar din prima zi, cu ajutorul metodei ELLES, indragostindu-se de aceasta. Au obtinut un trup tip fitness, puternic, suplu, flexibil, cu o frumusete corporala de exceptie (sexy), cu musculatura tonifiata, armonioasa, fara celulita, fara sa oboseasca, sa se infometeze, sa recurga la diuretice, ceaiuri diuretice, anabolizante sau operatii estetice.Ei sunt cartea mea de vizita - AMBASADORII ELLE’S Agency/School/Club.

Remodeleaza-ti trupul cu ajutorul metodei/echipei ELLES. Te vei INDRAGOSTI de metoda ELLES! Cele mai eficiente metode prin care sa-ti imbunatatesti postura si forma corpului astfel incit sa obtii un plus de frumusete si de eleganta.Vei constata ca este ceea ce ti se potriveste, pe termen lung!

Echipa ELLE’S, are in componenta sa, pe fondatorul-formatorul clubului sportiv Elena Sofronie (ELLES), si pe Doina Parvu (formator, antrenor si arbitru, kinetoterapeut), persoane autorizate, care formeaza instructori in domeniul educatie fizica si sport.

Te invitam ACUM la noi, sa lucrezi cu reprezentantii (absolventii) scolii noastre! Avem reprezentanti in Romania si in afara ei!
Iti GARANTAM ca nu vei OBOSI si vei avea STARE DE BINE!

Devino si TU AMBASADORUL ELLE’S Agency/School/Club!