Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Happy Park - Polus Center

Cluj-Napoca, Cluj
Vezi oferta acestei firme o parere
1
Ratingul tau: - Media: 1 (1 vot)
Adresa: 
Strada Avram Iancu 492-500
Cluj-Napoca, Cluj
Repere/Indicatii: 
comuna Floresti
Program: 
Luni - Duminica: 10:00 - 22:00
Categorie
Loc de joaca 
Modifica profil
modificat pe 26 Ian '11
Produse si Servicii
Servicii: 
Zona de joaca pentru copii
Data infiintarii firmei: 
1 Ian '01
Descriere

in sfarsit, dupa 10 ani de existenta HAPPY PARK si-a deschis portile si in Polus Center din Cluj-Napoca.

Fiind cel mai mare loc de joaca din oras, cu labirint supraetajat, tobogane, cuburi mari de construit, bazin cu mingiute, castel gonflabil urias si multe alte jucarii distractive, HAPPY PARK reprezinta o adevarata provocare ce face imposibil ca miscarea sa fie plictisitoare, si toate acestea in conditii de maxima siguranta.

La HAPPY PARK scolile si gradinitele beneficiaza pe tot parcursul anului de reduceri pentru grupuri organizate. Se asigura servicii de supraveghere a copiilor pe durata cumparaturilor, iar in cazul in care doriti sa-i oferiti copilului dumneavoastra momente de neuitat de ziua lui, puteti sa-i organizati o petrecere la HAPPY PARK.

Timpul petrecut la Happy Park va fi cu siguranta o experienta de neuitat pentru copilul dumneavoastra cu multa joaca si zbenguiala.

Pareri despre Happy Park
1
27 Iul '16
Foto pentru clujpolus1
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Azi am fost la Happy Park in Polus, am lasat poseta agatata de umerasul cu lucrurile copiilor si a disparut o bancnota de 100 lei in timpul orei cand am stat cu copiii la joaca. E inadmisibil! Nu au camera de luat vederi si proprietara mi-a spus la telefon ca nu rezolv nimic daca fac plangere la politie... In zona respectiva aveau acces numai angajatele. Urmeaza plangerea la politie, sper sa nu pateasca altcineva acelasi lucru.

0 pct
Setari de confidentialitate