Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Swiso Rent a car

Vezi oferta acestei firme 4 pareri
5
Ratingul tau: - Media: 5 (4 voturi)
Categorie
Rent a car 
Modifica profil
modificat pe 03 Sep '14
Descriere

Swiso rent a car este o firma de inchirieri masini din Romania, infiintata in 2006. Acoperim principalele orase din tara printre care si Sibiu. Dispunem de flota auto cu masini noi si personal calificat in fleet management astfel in cat dumneavoastra sa beneficiati de cea mai buna experienta la serviciile de renta acar.

Descriere
Swiso Rent a car Bucuresti, isi doreste conform managementului strategil acl companiei sa devina cea mai mare firma de inchirieri masini din Romania, cu un parc auto de peste 1.900 de autoturisme noi si acoperire nationala. In viitorul apropiat vom deschite peste 20 de centre, in principalele orase din tara.

De asemenea, Swiso Rent a car Bucuresti isi ofera serviciile de inchirieri auto si in principalele aeroporturi: aeroportul Bucuresti "Henri Coanda – Otopeni" si cele din Arad, Bacau, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara.

Misiunea noastra este sa oferim servicii cu standarde inalte de calitate pentru inchirieri masini, la preturi oneste incepand de la 6 euro / zi.

Inchirieri masini in Bucuresti, Dacia Logan modelul nou cu doar 15.13 euro / zi doar de la Swiso Rent a car Bucuresti

https://www.youtube.com/watch?v=25z2GICPgbM

Setari de confidentialitate