Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Parerile lui Overseas Consulting

5
15 Ian '16
Magazine exclusiv online
Brandul Hawes & Curtis este unul dintre cele mai celebre si populare branduri din Marea Britanie. Se remarca printr-o gama diversa de modele si un raport pret-calitate foarte bun.
0 pct
5
21 Oct '15
Magazine exclusiv online
Camasile Hawes & Curtis sunt foarte populare in Marea Britanie ca urmare a raportului pret-calitate si datorita faptului ca utilizeaza numai vopseluri ecologice.
0 pct
5
18 Oct '15
Magazine exclusiv online
Produsele Hawes & Curtis sunt produse de o calitate ireprosabila din bumbac 100 % in 2 fire ceea ce confera camasilor o rezistenta ridicata la uzura si un material foarte prietenos la atingere.
0 pct
5
14 Oct '15
Magazine exclusiv online
Compania Hawes & Curtis a fost infintata in anul 1913 de catre Ralph Hawes si Freddie Curtis,cu intentia de a crea haine de inalta calitate in mod exclusiv pentru domni. Inca de la inceputurile activitatii sale, compania Hawes & Curtis a fost asaltata de catre reprezentantii regalitatii si aristocratiei deopotriva; printre cei mai faimosi clienti ai sai se pot enumera Ducele de Windsor si Earl Mountbatten. In prezent, Hawes & Curtis a devenit un respectat producator universal de...
0 pct
Setari de confidentialitate