Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Parerile lui stefan

3
5 Mai '11
Restaurante
Cred ca Trattoria Il Calcio a ajuns si a trecut de masa critica. Totul a devenit mediu, la preturi aproape premium. La aceiasi bani poti gasi mancare si servire mai bune. Muschiul de vita e atzos, limonda vine cu miere degeaba, pentru ca nu reusesti in veci sa amesteci mierea in ea, un chelner iti da atentie doar dupa un nr intreg de pantomima.
2 pct
5
29 Dec '10
Cafenele si Ceainarii
Deschis nonstop si atmosfera excelenta. Shake-ul de piersici cu menta e o combinatie dubioasa insa...
1 pct
5
15 Dec '10
Livrare la domiciliu (mancare), Restaurante
Foarte faina atmosfera. Chelnerii foarte binevoitori!
0 pct
4
5 Dec '10
Cafenele si Ceainarii, Restaurante
Atmisfera de obicei e excelenta. De data asta insa "Serata dabsanta" nu avea ce cauta aici... Cocktailurile excelente, ca de obicei.
0 pct
3
26 Noi '10
Cafenele si Ceainarii, Restaurante
Atmosfera misto, cocktailuri mediocre, salate varza... Alege...
1 pct
5
13 Noi '10
Livrare la domiciliu (mancare), Restaurante
Serviciu ok, portii mari si f bune de data asta. Bravo!
0 pct
5
10 Oct '10
Baruri si Pub-uri, Cluburi
Forte tare muzica in seara asta, doar ca prea multi oameni gandesc la fel...
1 pct
3
9 Oct '10
Livrare la domiciliu (mancare), Restaurante
Atmosfera placuta, dar scump ca naiba pt portiile minuscule oferite. Mancarea buna insa
2 pct
5
12 Iul '10
Fast food
Din punctul meu de vedere e exact cum trebuie sa fie un fast-food. E rapid, iar mancarea e nefericit (pt kilogramele clientilor) de buna. Shaorma e arguably cea mai buna din Bucuresti. Pizza la fel, facuta cu darnicie, singura pizza pe care chiar nu imi mai doresc topping. Iar cartofii... au devenit un viciu, cei mai buni pe care i-am mancat, cartofi adevarati, prajiti in ulei devarat, un pic moi, gustosi, exact opusul faramicioseniilor de la alde McDonalds. Pentru momentele de vinovatie mai...
0 pct
4
12 Iul '10
Livrare la domiciliu (mancare), Restaurante
Atmosfera e asa si asa, la prima vedere pare sa fie inca unul din miile de "restaurante cu specific romanesc", fara vreun decor sau stil anume. Asta pana vine mancarea. Care este excelenta. Mancare mexicana adevarata, asa cum trebuie. De departe cel mai bun burrito pe care l-am mancat in Romania, si poate printre cei mai buni din zecile pe care le-am mancat pana acum (la mama lor, nu in Romania). Merita incercat. Si am auzit ca si marguerita e buna :).
1 pct
1
30 Mai '10
Livrare la domiciliu (mancare), Restaurante
Meniul emite multe pretentii, cu preturi pe masura, dar experienta e sub orice critica. A trebuit sa repetam comanda la mai multi chelneri, nu a venit decat o parte dib ea, si asta dupa vreo ora si jumatate. Bautura nu a venit deloc, am murit de sete tot timpul. Cei de la mesele vecine aveau aceleasi experiente, si chlnerii raspundeau cu vesnica atitudine de "ce naiba vrei, zii mersi ca toleram sa iti luam banii". Auzisem ca asa e, dar a trebuit sa ma ard singur. Nu mai calc.
0 pct
Setari de confidentialitate