Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Parerile lui madalinabonea

4
16 Feb '12
Coafor si Frizerie, Salon infrumusetare si cosmetica
Buna, Am fost de mai multe ori la ei si cu si fara voucher. V-o recomand pe Geta la mani-pedi si pe Ana la cosmetica. In rest, nu am avut probleme, nici cu asteptatul excesiv, nici cu nerespectarea programarilor (cel putin deocamdata). Singurul lucru pe care l-as reprosa este lipsa produselor OPY sau ORLY (desi in vouchere se spunea ca detin asa ceva), insa de obicei, ma duc cu oja mea de acasa si gata balciul!
0 pct
1
11 Oct '11
Salon infrumusetare si cosmetica
Am fost la Salon Just Nails. Este cel mai prost salon la care am ajuns vreodata, fara exagerare. Cu ce sa incep? In primul rand este mai prost aprovizionat decat un salon comunal....Au vreo 20 de oje OPI, insa niciuna nu poate fi lolosita, deoarece sunt completate cu acetona....Au doar lac de unghii pentru manichiura simpla. Tipa care mi-a facut manichiura s-a scuzat ca-i TREMURA MAINILE, pentru ca in seara precedenta a fost la o nunta si a venit direct la munca. Efectiv, nu reusea sa lacuiasca...
1 pct
5
10 Oct '11
Livrare la domiciliu (mancare), Restaurante
Recomand Pizza Trattoria Roma, Pastele cu sos alb si fructe de mare, Cheesecake si mai ales, placinta cu mere (facuta pe loc), cu inghetata de vanilie. Preturi ok.
0 pct
5
10 Oct '11
Cafenele si Ceainarii
Foarte buna narghileaua, preturi ok, ambianta nici prea fitoasa, dar nici de lux...este genul de loc, unde chiar te simti in largul tau, primesti respectul cuvenit, un pahar de Erfe cu lapte sau Sahlab, o narghilea cu cap de mar (in loc de creuzet) si muzica egipteana.
1 pct
5
10 Mai '11
Cafenele si Ceainarii
Au o pizza dementiala, cum nici la Pizza Hut nu gasesti (fara mezeluri din porc), frisca, pentru prajituri e facuta ”inhouse” iar narghileaua este ceamai buna din oras. Am fumat in foarte multe locuri, insa, garantez: Ca la Shisha nu exista nicaieri narghilea!
1 pct
Setari de confidentialitate