Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Trimite-ne imagini surprinse de tine si apari la ZiarulScandal.ro

0 pct

O noua editie a ziarului Scandal.ro pe hartie se afla la chioscuri. In paginile tiparite gasiti subiecte interesante in exclusivitate, in continuare multe dezvaluiri, anchete, investigati si mica publicitate, a carei publicare este gratuita.

Va multumim pentru incredere! Ziarul Scandal.ro este cea mai importanta sursa de informare pentru toti Romani.

Pentru ca fiecare sfarsit de an e numai bun de facut bilanturi, am tras linie si noi, cei de la Ziarul Scandal.ro, am considerat atunci ca Ziarul Scandal.ro are nevoie de un ziar care sa fie impartial si sa prezinte realitatile acestei tari , fara retineri si fara niciun fel de influente si presiuni asupra politicii editoriale. Asa a luat fiinta Ziarul Scandal! In luna mai editia online, iar din luna iunie editia tiparita.

Modul cum a fost primit de cititori ne-a dat incredere sa mergem mai departe, iar rezultatele sunt pe masura. Dupa prima luna, ZiarulScandal.ro a devenit publicatia din Romnia. Cea mai citita, iar la finalul acestui anului 2016, au fost zile, cand am reusit sa inregistram valori de trafic aproape duble fata de principalele publicatii concurente.

La fel de bine stau lucrurile si pentru editia tiparita, acolo unde lunar 2500 de persoane au preferat sa cumpere ZiarulScandal.ro.

Pentru faptul ca ati fost alaturi de noi, in 2016, VA MULTUMIM! Va asteptam si in 2017 si o sa ne straduim sa ne ridicam la nivelul asteptarilor voastre.

Mai jos, va prezentam o statistica realizata cu ajutorul Google Analytics, care dovedeste ca in doar jumatate de an, ZiarulScandal.ro a devenit publicatia preferata a mii de cititori din Romania.

Setari de confidentialitate